ÅIF kiinnitti Erän ja Happeen entisen liigapelurin – ”Jokainen Divari-valmentaja ottaisi hänet”

Janne Oinonen oli alkukauden kakkosdivarijoukkue Jokerien mukana. Kuva: Iiro Karesniemi

Janne Oinonen oli alkukauden kakkosdivarijoukkue Jokerien mukana. Kuva: Iiro Karesniemi
Janne Oinonen oli alkukauden kakkosdivarijoukkue Jokerien mukana. Kuva: Iiro Karesniemi

Miesten Divari-joukkue ÅIF on vahvistanut rivejään Janne Oinosella. Vuonna 1984 syntynyt Oinonen on pelannut Salibandyliigaa Tapanilan Erän ja Happeen riveissä. Divaria Oinonen on pelannut aikanaan muun muassa M-Teamissä.

– Hyvillä mielin otan Jannen joukkueeseen. Olen valmentanut häntä aiemmin, ja tiedän mihin Janne pystyy. Oinonen on taitava ja pallovarma pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä puolustajana että hyökkääjänä. Hän on myös motivoitunut ja tunnollinen harjoittelija, ÅIF:n päävalmentaja Tomi Tarpio intoilee ja jatkaa:

– Uskoisin, että jokainen valmentaja tässä sarjassa ottaisi erittäin mielellään Jannen joukkueeseensa. Hän on erinomainen joukkuepelaaja, joka suorittaa joka ilta tasaisesti ja korkealla tasolla.

ÅIF kohtaa tänään illalla kotihallissaan Loviisan Torin Divarissa. Ottelu alkaa klo 19.00. Oinonen on heti mukana sipoolaisten kokoonpanossa.

2 comments

  1. ÅIF:ssa on jo siinä määrin näitä eilispäivän liigapelureita tai muita divarijäähdyttelijöitä, että joukkueelta puuttuu päämäärätietoinen halu kehittyä ja treenata. Lahjattomat harjoittelee voisi olla ÅIF:n motto, sillä vähäiset ovat olleet treenimäärät Sipoossa. Jopa II-divarista löytyy joukkueita, jotka treenaavat enemmän noustakseen ylemmälle sarjatasolle. Saapa nähdä miten pitkään ÅIF pysyy divari-joukkueena

  2. Mites toi ÅIF:n pelaamisen taso? Kauhean valittelun jälkeen kun saanu kaikki äijät kuntoon ja peleille tullut pelkkiä voittoja, mm. M-teamia vastaan. Turhaa kitisemistä..