Divarit

ÅIF kiinnitti Erän ja Happeen entisen liigapelurin – ”Jokainen Divari-valmentaja ottaisi hänet”

11.12.
2014
2 Kommenttia
11
Divarit
Janne Oinonen oli alkukauden kakkosdivarijoukkue Jokerien mukana. Kuva: Iiro Karesniemi

Janne Oinonen oli alkukauden kakkosdivarijoukkue Jokerien mukana. Kuva: Iiro Karesniemi

Miesten Divari-joukkue ÅIF on vahvistanut rivejään Janne Oinosella. Vuonna 1984 syntynyt Oinonen on pelannut Salibandyliigaa Tapanilan Erän ja Happeen riveissä. Divaria Oinonen on pelannut aikanaan muun muassa M-Teamissä.

– Hyvillä mielin otan Jannen joukkueeseen. Olen valmentanut häntä aiemmin, ja tiedän mihin Janne pystyy. Oinonen on taitava ja pallovarma pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä puolustajana että hyökkääjänä. Hän on myös motivoitunut ja tunnollinen harjoittelija, ÅIF:n päävalmentaja Tomi Tarpio intoilee ja jatkaa:

– Uskoisin, että jokainen valmentaja tässä sarjassa ottaisi erittäin mielellään Jannen joukkueeseensa. Hän on erinomainen joukkuepelaaja, joka suorittaa joka ilta tasaisesti ja korkealla tasolla.

ÅIF kohtaa tänään illalla kotihallissaan Loviisan Torin Divarissa. Ottelu alkaa klo 19.00. Oinonen on heti mukana sipoolaisten kokoonpanossa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Arvuuttaja
12/12/2014
ÅIF:ssa on jo siinä määrin näitä eilispäivän liigapelureita tai muita divarijäähdyttelijöitä, että joukkueelta puuttuu päämäärätietoinen halu kehittyä ja treenata. Lahjattomat harjoittelee voisi olla ÅIF:n motto, sillä vähäiset ovat olleet treenimäärät Sipoossa. Jopa II-divarista löytyy joukkueita, jotka treenaavat enemmän noustakseen ylemmälle sarjatasolle. Saapa nähdä miten pitkään ÅIF pysyy divari-joukkueena
Markuss
19/01/2015
Mites toi ÅIF:n pelaamisen taso? Kauhean valittelun jälkeen kun saanu kaikki äijät kuntoon ja peleille tullut pelkkiä voittoja, mm. M-teamia vastaan. Turhaa kitisemistä..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.