Divarissa tasureita, Blackbirdsille kaksi osumaa ilman maalivahtia – katso keskiviikon tulokset

Kuva: Eero Rajala

M-Team oli ainoa voittoon asti venynyt joukkue keskiviikon kierroksella. Kuva: Eero Rajala

Suomen pääsarjoissa pelattiin keskiviikkona ainoastaan miesten Divaria kolmella paikkakunnalla. Kahdessa ottelussa päädyttiin pistejakoon, joten M-Team oli ainoa täyden pistepotin napannut joukkue.

M-Team löi Ruskeasuolla SBS Wirmon karattuaan jo ensimmäisessä erässä neljän maalin johtoasemaan. Janne Makkonen kellotti hattutempun, kun kotijoukkue otti helpohkot pisteet loppulukemin 9-4 (4-0, 2-2, 3-2).

Porvoossa SBS Masku karkasi ensimmäisen kuuden minuutin aikana jo 0-3-johtoon, mutta kotijoukkue PSS tasoitti pelin ennen ensimmäisen erän loppua. Maalittoman toisen erän jälkeen maskulaiset olivat viemässä pisteitä johdettuaan ottelua pitkään kolmannessa erässä, mutta PSS tuli tasoihin ilman maalivahtia, kun Joakim Ervast onnistui ajassa 59:17. Jatkoajan jälkeen päädyttiin lopulta tasatulokseen lukemin 5-5 (3-3, 0-0, 2-2, 0-0).

Tapanilassa Erä Akatemia johti Blackbirdsia neljään otteeseen kahdella maalilla, mutta keravalaisjoukkue tuli dramaattisesti tasoihin ottelun viimeisen minuutin aikana viimeistelemällä ilman maalivahtia 5-6-osuman ajassa 59:47 ja neljä sekuntia myöhemmin 6-6-osuman ajassa 59:51. Jatkoajalla maalia ei nähty, vaikka Erä pelasi valtaosan siitä alivoimalla Jan-Erik Olinin napattua viisiminuuttisen huitomisesta ajassa 61:03. Ottelussa päädyttiin lopulta pistejakoon 6-6 (4-2, 0-1, 2-3, 0-0).