Divarit

Divarissa tasureita, Blackbirdsille kaksi osumaa ilman maalivahtia – katso keskiviikon tulokset

11.12.
2014
3 Kommenttia
6
Kuva: Eero Rajala

M-Team oli ainoa voittoon asti venynyt joukkue keskiviikon kierroksella. Kuva: Eero Rajala

Suomen pääsarjoissa pelattiin keskiviikkona ainoastaan miesten Divaria kolmella paikkakunnalla. Kahdessa ottelussa päädyttiin pistejakoon, joten M-Team oli ainoa täyden pistepotin napannut joukkue.

M-Team löi Ruskeasuolla SBS Wirmon karattuaan jo ensimmäisessä erässä neljän maalin johtoasemaan. Janne Makkonen kellotti hattutempun, kun kotijoukkue otti helpohkot pisteet loppulukemin 9-4 (4-0, 2-2, 3-2).

Porvoossa SBS Masku karkasi ensimmäisen kuuden minuutin aikana jo 0-3-johtoon, mutta kotijoukkue PSS tasoitti pelin ennen ensimmäisen erän loppua. Maalittoman toisen erän jälkeen maskulaiset olivat viemässä pisteitä johdettuaan ottelua pitkään kolmannessa erässä, mutta PSS tuli tasoihin ilman maalivahtia, kun Joakim Ervast onnistui ajassa 59:17. Jatkoajan jälkeen päädyttiin lopulta tasatulokseen lukemin 5-5 (3-3, 0-0, 2-2, 0-0).

Tapanilassa Erä Akatemia johti Blackbirdsia neljään otteeseen kahdella maalilla, mutta keravalaisjoukkue tuli dramaattisesti tasoihin ottelun viimeisen minuutin aikana viimeistelemällä ilman maalivahtia 5-6-osuman ajassa 59:47 ja neljä sekuntia myöhemmin 6-6-osuman ajassa 59:51. Jatkoajalla maalia ei nähty, vaikka Erä pelasi valtaosan siitä alivoimalla Jan-Erik Olinin napattua viisiminuuttisen huitomisesta ajassa 61:03. Ottelussa päädyttiin lopulta pistejakoon 6-6 (4-2, 0-1, 2-3, 0-0).

Divarin tulokset:
PSS-SBS Masku 5-5
M-Team-SBS Wirmo 9-4
Erä Akatemia-Blackbirds 6-6

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
ei yllätys
11/12/2014
Masku näytti että ei ole heittopussi
Masku
11/12/2014
Joo ei tosiaan ollut yllätys, nimittäin se että Masku ei voittanut. Kyllä noilla TPS avuilla olisi peli pitänyt voittaa selvästi
turku
11/12/2014
Maskulla kentällinen tps a-junnujen pelajia ni ei niistä paljon apua tullut

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.