Maajoukkueet

Edelleen ilman MM-kultaa oleva Lauri Kapanen: ”Tähän kohtaan tuli se turnauksen paras peli”

14.12.
2014
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Lauri Kapanen pelasi hyvän MM-finaalin. Kuva: Salibandyliiga

Lauri Kapanen pelasi hyvän MM-finaalin. Kuva: Salibandyliiga

Suomi taisteli Ruotsia vastaan MM-finaalissa täydet 60 minuuttia ja oli hyvin lähellä voittaa hallitsevat mestarit. Ruotsi nousi kuitenkin 0-2-tilanteesta 3-2-voittoon.

Lauri Kapanen kuului Suomen parhaimmistoon. Pettynyt Kapanen tuijotti lattiaan koko Pääkallo.fi:n haastattelun ajan. Eikä ihme. Kapanen on ainoa Suomen niin kutsutusta kokeneemmasta kaartista, jolle maailmanmestaruutta ei ole vielä siunaantunut.

– Tiukka peli oli. Peli eteni aikalailla suunnitellusti. Ei saatu maaleja paikoista. Itsellänikin oli paikkoja joista olisi pitänyt tehdä, kommentoi Kapanen ottelun kokonaiskuvaa.

Maalivahdit olivat tänään hyviä kentän molemmissa päissä. Suomella oli paikkoja enempäänkin kuin kahteen maaliin.

– Täytyy sanoa, että veskareilla oli suuri rooli molemmissa päissä. Puolustus oli hyvää. Pystyttiin luomaan paikkoja varsinkin viimeisessä erässä, arvioi Kapanen ottelun ratkaisuja.

Ottelun tuomarilinja vaikutti alusta asti varsin tiukalta. Se oli kuitenkin tiukka molempien joukkueiden suhteen.

– No, ainakin linja pysyi samana koko ottelun. Hyvin ne vetivät mun silmään, sanoi Kapanen, eikä halunnut lähteä ruotimaan tuomarilinjaa sen kummemmin.

Kokonaisuutena Suomen turnaus sujui hyvin. Peli parani koko ajan turnauksen loppua kohden.

– Nousujohteisesti pelattiin. Tähän kohtaan tuli se turnauksen paras peli. Nostettiin tasoa tähän otteluun, arvioi Kapanen Suomen kokonaissuoritusta turnauksessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.