Divarit

Ex-SSV-sentteri Itä-Savon haastattelussa: ”En ole sulkenut pelaamista kokonaan pois”

01.12.
2014
1 Kommentti
4
Divarit
Henri Lehtonen pelasi vielä viime keväänä SSV:n riveissä yhdessä kaksoisveljensä Lauri Lehtosen kanssa. Kuva: Salibandyliiga

Henri Lehtonen pelasi vielä viime keväänä SSV:n riveissä yhdessä kaksoisveljensä Lauri Lehtosen kanssa. Kuva: Salibandyliiga

Henri Lehtonen pelasi vielä viime kaudella Salibandyliigassa SM-pronssille yltäneessä SSV:ssä. Kauden päätteeksi hän ilmoitti pitävänsä sapattivuoden salibandystä. Tuo päätös ei Itä-Savo -lehden mukaan välttämättä kuitenkaan pidä.

Lehtonen aloitti vastikään Savonlinnassa oppisopimuksen myötä työt ja alueen seurat ovat kiinnostuneita miehen palveluksista.

– Moni on kysynyt, enkä ole pelaamista kokonaan pois sulkenut, Lehtonen sanoi Itä-Savolle.

Lehtosen pääprioriteetti on kuitenkin töiden ja opintojen puolella, vaikka reikäpallon lätkimiselle hän onkin uhrannut ajatuksen jos toisenkin.

– Pelaaminen on nyt kuitenkin enemmän ajatuksissa kuin kuukausi sitten, koska työ- ja opiskeluasiat ovat järjestyksessä. Niistä en kuitenkaan aio tinkiä yhtään. Jos aika riittää pelaamiseen II divisioonassa, niin mikä ettei, Lehtonen puntaroi Itä-Savon artikkelissa.

Lue Itä-Savon juttu kokonaisuudessaan tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
S7
02/12/2014
Aika kovis ois kakkosdivarissa!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.