Naiset

Happee haki pisteet Turusta – Hirvittäret takaisin pudotuspelitaistoon

06.12.
2014
2 Kommenttia
0
Naiset
Matti Kaipion debyyttiottelu TPS-penkin takana päättyi Happeen voittoon. Kuva: Juha Laaksonen.

Matti Kaipion debyyttiottelu TPS-penkin takana päättyi Happeen voittoon. Kuva: Juha Laaksonen.

Naisten Salibandyliigaa pelattiin itsenäisyyspäivänä neljällä paikkakunnalla. Turussa TPS sai vieraakseen Happeen, joka vei pisteet mukanaan Jyväskylään loppulukemin 1-4 (0-1, 1-2, 0-1). Voitollaan Happee nousi pisteen päähän pudotuspelirajasta ja samalla takaisin mukaan taisteluun viimeisistä jatkopaikoista.

Ottelun ratkaisu?
Happeen karvauspeli onnistui ottelussa lähes täydellisesti ja se kykeni pysäyttämään TPS:n pystysuunnan avaukset kovalla prosentilla. Tästä johtuen hyvät maalipaikat olivat tänään vähissä ja erikoistilannepelaaminen nousi suureen rooliin: Happee viimeisteli kaksi ylivoimamaalia TPS:n yhtä vastaan ja erityisesti kolmannen erän puolivälin YV-onnistuminen oli henkisesti iso osuma, josta turkulaisryhmä ei enää onnistunut toipumaan.

Ottelun hahmo?
Happeen hyökkääjä Jenni Timonen kellotti tehot 1+1 ja pelasi kelpo ottelun, kuten myös puolustaja Johanna Helminen. 21 kertaa torjunut Minna Paasu palkittiin ottelun parhaana, mutta voitto irtosi rehellisyyden nimissä perussuorituksella.

Ottelun puheenaihe?
TPS käynnisti keskiviikkona kauden valmentajaruletin, kun seuran A/B-tyttöjä aikaisemmin valmentanut Matti Kaipio korvasi Harri Malkin joukkueen valmennuksessa. Kaipion ensiesiintyminen liigaryhmän penkin takana ei vielä tuottanut toivottua tulosta ja joukkueen tappioputki venyi viiden ottelun mittaiseksi.

Tilastohuomiot:
TPS: Jenna Saario 1+0. Elisa Laakso 27 torjuntaa.
Happee: Jenni Timonen 1+1. Minna Paasu 21 torjuntaa.

Naisten Salibandyliigan muut ottelut:
PSS-Steelers JSB 7-2
Papas-SB Vantaa 7-3
M-Team-Classic 4-14

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Jonna
06/12/2014
Steelers liigan uusi Sheriffit ja valmentaja yhtä kuutamolla kuin viime vuoden liigasta lähtijöillä
Jukka
07/12/2014
Mitä nämä TPS:n A/B tytöt ovat? Ei löydy moista ikäluokkaa liiton kilpailusäännöistä ainakaan.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.