Liigat

Happee rynnisti kolmannessa erässä ohi farmiapuihin turvautuneen SPV:n

28.12.
2014
6 Kommenttia
12
Liigat
Kari-Matti Viinamäki pelasi tänään uransa ensimmäisen liigaottelun. Kuva: Juha Käenmäki

Kari-Matti Viinamäki pelasi tänään uransa ensimmäisen liigaottelun. Kuva: Juha Käenmäki

SPV ja Happee kohtasivat tänään miesten Salibandyliigan kärkikamppailussa Seinäjoen Urheilutalolla. Happee nappasi kärkipaikan takaisin SSV:ltä voittamalla tämän päivän ottelun lukemin 5-6 (1-2, 3-0, 1-4).

SPV oli ottelun alussa terävämpi, mutta ensimmäiselle erätauolle lähdettiin Happeen 2-1 -johtolukemissa. Toisessa erässä Happee oli aneeminen ja seinäjokelaiset voittivat erän 3-0. Viimeisellä kolmanneksella Peliveljien tiivis puolustus kuitenkin murtui ja Happee tuli rinnalle ja ohi. Jyrki Holopainen kavensi vielä pari minuuttia ennen loppua ja loppulukemiksi muodostuivat 6-5 Happeelle.

Ottelun tehokkain pelaaja oli SPV:n Sami Koski, joka tekaisi tehot 1+3. Happeen paras pisteiden valossa oli Petri Kauko, joka antoi kolme maalisyöttöä. 1+1 tehtailivat Happeesta Peter Kotilainen, Lassi Kotovaara ja Otto Tikka, sekä SPV:stä Jyrki Holopainen.

SPV:n kokoonpanossa oli pari yllättävää seikkaa, sillä kolmoskentän hyökkääjistössä aloitti SB Vaasan maalitykki Kari-Matti Viinamäki ja tolppien välissä torjui vaasalaisten riveissä torjuva Pasi Järvinen. Varamaalivahtina oli niin ikään SB Vaasan Hannes Hannula. Viinamäki pelasi reilun erän ja toi mukavasti eloa Peliveljien kolmoskenttään. Järvinen maalillaan otti muutaman huipputorjunnan, mutta se ei tänään riittänyt voittamaan maalivahtitaistossa tuoretta MM-hopeamitalistia, Eero Kososta.

Katsomon puolelta peliä seurailivat SPV-pelaajista muun muassa Jari Hankkio, Julius Kivimäki ja Jarno Ihme. Mistään isommista loukkaantumisista ei kuitenkaan ilmeisesti ole kyse, vaan pelaajia huilasi tänään lähinnä pikkukolhujen ja sairastumisten vuoksi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Säbänderus
28/12/2014
Sopupelipeluutusta...?
Sami P.
29/12/2014
Hyvä Tommy! Ryssi tämäkin kausi noilla kotkotuksillasi.
Pete
29/12/2014
Eikö SPV: llä oo junnuveskareita tai muutenkaan junnuja millä paikata näitä poissaoloja?
PETELLE
29/12/2014
EI OLE!ja jos et tienny niin on olemassa farmisopimus Vaasankaa.
Ei kai se farmipelaajiin ratkennut?
29/12/2014
Ihan hyvinhän tuo veskari otti, ja eipä tainnut olla Kososellakaan ihan huippupäivä. Happeeltakin puuttuu edelleen Junkkarinen ja Kotilainen, joten tasoitukset taisi olla tasan. Mutta aika löysää oli speven puolustaminen esim. Mannisen rystyssä; hyvin ehti asetella ja veivata. Missä muuten Hulmin Janne on kun ei näkynyt?
spv
29/12/2014
Loukkaantui tällä kaudella eräässä kotipelissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.