Liigat

Harvoin haastatteluja antava kulttipelaaja: ”Olen muuttunut”

18.12.
2014
6 Kommenttia
8
Liigat
Lassi Vänttinen siirtyi Salibandyliigan Classicista Wiler-Ersigeniin. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Lassi Vänttinen siirtyi Salibandyliigan Classicista Wiler-Ersigeniin. Arkistokuva: Salibandyliiga.

Lassi Vänttinen siirtyi MM-tauon aikana Salibandyliigan Tampereen Classicista Sveitsin pääsarja NLA:han, SV Wiler-Ersigenin riveihin. Vänttisen sveitsiläisseuralle antamien kommenttien mukaan itseluottamusta löytyy.

Pääkallo.fi uutisoi Vänttisen siirrosta ensimmäisenä jo marraskuun lopussa. Vänttinen kerkesi tällä kaudella tekemään hurjat tehot Salibandyliigassa, kun Classic-paidassa syntyi 12 ottelussa tehopisteitä 20 maalin ja 12 syötön edestä.

Wiler-Ersigenin tuottamasta jutusta käy ilmi, että seura on enemmän kuin mielissään saadessaan Vänttisen kokoonpanoonsa. Niin näkyy olevan myös Vänttinen itse.

Kokenut, kaksi MM-kultaakin voittanut hyökkääjä on yleensä todella vaitonainen haastattelujen suhteen. Kommentit ja haastattelut ovat hänen kohdallaan kaikkea muuta kuin yleisiä. Wilerin nettisivuille Vänttiseltä irtoaa siis yllättävän paljonkin lausuntoja. Ensimmäisen mukaan mies on elämänsä kunnossa.

– Olen seitsemän kiloa kevyemmässä kunnossa kuin viimeisellä Sveitsi-visiitilläni, Vänttinen kertoo Wilerin nettisivuilla.

Viime visiitillään Sveitsissä Vänttinen on muun muassa letkauttanut, että ”kolme viimeistä fysiikkatesteissä ovat kolme ensimmäistä pistepörssissä.” Nyt on Vänttisen mielipide erilainen ja hänet nähtiinkin salilla jo muuttonsa seuraavana päivänä.

– Olen muuttunut, Vänttinen kertoo Wilerin haastattelussa.

Yksi asia kuitenkin pysyy, sillä hän painottaa nykyisen seuransa kannattajille vakuuttavasti:

– Älkää huoliko, lupaan Wiler-faneille paljon maaleja.

Lue Lassi Vänttisen haastattelu kokonaisuudessaan tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Säbänderus
18/12/2014
Tuohon siirtoon kariutui Classicin tämän kauden mestaruus-uskottavuus.
Mika Uila
19/12/2014
Päinvastoin, nyt ne mahdollisuudet vasta onkin.
Manku
20/12/2014
MU. Olen eri mieltä. Classic tarvisi juuri Vänttisen tyylisen pistemiehen. On hieno joukkue kaikella tapaa, mutta jonkun pitää tuottaa ne pinnat voittoon ja siinä Vänä lienee yksi Suomen parhaista. Clasu ottaa maksimissaan pronssin tänä vuonna ja sekin on maksimisuoritus. Vänän johdolla kultaan olisi ollut mahdollisuus. Vai tekeekö joku muu 3-5 p per peli? Ei.
Mika Uila
20/12/2014
Tuossahan se pointti onkin. Monta kautta Classic on kaatunu ja voittanu Vänttisen mukana. Valtaosa porukasta on mennyt kentälle ja olettanut että Vänä tekee ne 3-5 pinnaa ja voitetaan tää. Nyt kaveri ei oo enää mukana nii on pakko muidenkin ottaa isompaa ruutua. Tää tekee vaa hyvää C:lle.
Säbänderus
20/12/2014
Kyllä se oli aina Vänttinen, joka ne pelit maaleillaan ratkaisi.
Ohhoh
29/12/2014
Kyllä ne nyt mahdollisuudet nousi selkeästi. On meinaan niin että Classicilla on pitkästä aikaa joukkue. Taitoa piisaa edelleen ja omaan pussiin pelaaja/ joukkuehengen rikkoja matkasi Sveitsiin. Saatteoa vielä nähdä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.