Herkullinen tietovisa salibandyniiloille – oletko todellinen lajitietäjä?

Mahtuvatkohan kuvan herrasmiehet Salibandyliigan kaikkien aikojen sadan parhaan pistemiehen joukkoon? Kuva: Juhani Järvenpää

Mahtuvatkohan kuvan herrasmiehet Salibandyliigan kaikkien aikojen sadan parhaan pistemiehen joukkoon? Kuva: Juhani Järvenpää
Mahtuvatkohan kuvan herrasmiehet Salibandyliigan kaikkien aikojen sadan parhaan pistemiehen joukkoon? Kuva: Juhani Järvenpää

Kiinnostaisiko joulun välipäivien kunniaksi kunnon salibandyvisa? Sellaisen tarjoillee sporcle.com-sivusto.

Sporcle.com on nettisivu, joka sisältää lukemattoman määrän erilaisia tietovisailuja. Sivustolta löytyy myös salibandyaiheisia visoja. Salibandyn IFF-jäsenmaiden sekä MM-kisojen mitalimaiden listaaminen on mahdollista Sporclessa, mutta eniten suomalaisia sählyääliötä kiinnostanee Salibandyliigan Top 100 pistemiehet -visailu.

Peli on yksinkertainen. Sinulla on 20 minuuttia aikaa tietää Salibandyliigan 100 parasta pistenikkaria kaudesta 1990-91 lähtien. Listauksessa auttaa se, että näet sijalukujen vieressä seurat, joita pelaajat ovat edustaneet. Pelaajia ei tarvitse muistaa koko nimeltä, sukunimikin riittää.

Sitten ei muuta kuin kokeilemaan. Pistemäärälläsi voit sitten leveillä (tai hävetä) tämän jutun kommenttiosastolla. Pääkallo.fi:n jokainen toimittaja sai kisasta luonnollisesti täydet sata pistettä. Tai sitten ei.

Klikkaa tietovisa auki tästä.

8 comments

  1. 38 tuli 10 minuutin ajalla. Oli kyllä pettymys vaikken ole salibandya edes kymmentä vuotta seurannut.

  2. Score 65/100

    Kommentti: Jäi vähän ketuttamaan, oli muutama nimi joka EHDOTTOMASTI olisi pitänyt tietää!

  3. Semmoinen helpotus, että nuo tilastot ovat siis päivitetty viime kauden jälkeen, eli tämän kauden pisteitä ei olla huomioitu. Luulen, että ihan hirveän moni nimi ei silti ole muuttunut sitä kautta.

  4. Henri Johansson tulee pääsemään sijalle 1 parin vuoden sisällä jos ei ihmeitä tapahdu.

  5. 32 tuli vartissa, sitten uupui jo (huono kunto).
    Kärkikymmeniköstä yhdeksän, ei paha.

    Yllättäen SSV on aika lailla edustettuna. Hienoa, että näkyy myös ex-seurat Dalmacia myöden!

  6. Onko kukaan päässy yli 60:n, rehellisesti? Mullakin löyty 52 pitkän pohdinnan jälkeen, sitte loppu aika. 20-30 ekaa ei ole vaikeita, mutta 40 vikaa kyllä on hankalia 90-luvulla syntyneelle, yllättävän paljon 90-luvun pelaajia vielä listoilla, niitä ei voi muistaa.

  7. Tulos 84. Siihen pysty vielä kättelemään 5 pelaajaa joita on valmentanu tässä sarjassa. Ei siis kovin vahva esitys. Lisäksi mm. Riitesuo ja Hänninen ohi. Lasse varsinkaan ei tykkää tästä…

  8. 50 tulee alle kymmenen minuutin, niin kuin pitäisikin kun noin 25 ukon kanssa on tullut oltua samaan aikaan kaukalossakin. Mutta yli 70 ei tule kyllä helpolla.