Liigat

Herkullinen tietovisa salibandyniiloille – oletko todellinen lajitietäjä?

24.12.
2014
8 Kommenttia
16
Liigat
Mahtuvatkohan kuvan herrasmiehet Salibandyliigan kaikkien aikojen sadan parhaan pistemiehen joukkoon? Kuva: Juhani Järvenpää

Mahtuvatkohan kuvan herrasmiehet Salibandyliigan kaikkien aikojen sadan parhaan pistemiehen joukkoon? Kuva: Juhani Järvenpää

Kiinnostaisiko joulun välipäivien kunniaksi kunnon salibandyvisa? Sellaisen tarjoillee sporcle.com-sivusto.

Sporcle.com on nettisivu, joka sisältää lukemattoman määrän erilaisia tietovisailuja. Sivustolta löytyy myös salibandyaiheisia visoja. Salibandyn IFF-jäsenmaiden sekä MM-kisojen mitalimaiden listaaminen on mahdollista Sporclessa, mutta eniten suomalaisia sählyääliötä kiinnostanee Salibandyliigan Top 100 pistemiehet -visailu.

Peli on yksinkertainen. Sinulla on 20 minuuttia aikaa tietää Salibandyliigan 100 parasta pistenikkaria kaudesta 1990-91 lähtien. Listauksessa auttaa se, että näet sijalukujen vieressä seurat, joita pelaajat ovat edustaneet. Pelaajia ei tarvitse muistaa koko nimeltä, sukunimikin riittää.

Sitten ei muuta kuin kokeilemaan. Pistemäärälläsi voit sitten leveillä (tai hävetä) tämän jutun kommenttiosastolla. Pääkallo.fi:n jokainen toimittaja sai kisasta luonnollisesti täydet sata pistettä. Tai sitten ei.

Klikkaa tietovisa auki tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
hehee
25/12/2014
38 tuli 10 minuutin ajalla. Oli kyllä pettymys vaikken ole salibandya edes kymmentä vuotta seurannut.
VAHVIS
25/12/2014
Score 65/100

Kommentti: Jäi vähän ketuttamaan, oli muutama nimi joka EHDOTTOMASTI olisi pitänyt tietää!
Arto Kilponen
25/12/2014
Semmoinen helpotus, että nuo tilastot ovat siis päivitetty viime kauden jälkeen, eli tämän kauden pisteitä ei olla huomioitu. Luulen, että ihan hirveän moni nimi ei silti ole muuttunut sitä kautta.
kuoma
26/12/2014
Henri Johansson tulee pääsemään sijalle 1 parin vuoden sisällä jos ei ihmeitä tapahdu.
JooJoo
27/12/2014
32 tuli vartissa, sitten uupui jo (huono kunto).
Kärkikymmeniköstä yhdeksän, ei paha.

Yllättäen SSV on aika lailla edustettuna. Hienoa, että näkyy myös ex-seurat Dalmacia myöden!
Jari
28/12/2014
Onko kukaan päässy yli 60:n, rehellisesti? Mullakin löyty 52 pitkän pohdinnan jälkeen, sitte loppu aika. 20-30 ekaa ei ole vaikeita, mutta 40 vikaa kyllä on hankalia 90-luvulla syntyneelle, yllättävän paljon 90-luvun pelaajia vielä listoilla, niitä ei voi muistaa.
Ray Backman
28/12/2014
Tulos 84. Siihen pysty vielä kättelemään 5 pelaajaa joita on valmentanu tässä sarjassa. Ei siis kovin vahva esitys. Lisäksi mm. Riitesuo ja Hänninen ohi. Lasse varsinkaan ei tykkää tästä...
Kokemus jyllää
29/12/2014
50 tulee alle kymmenen minuutin, niin kuin pitäisikin kun noin 25 ukon kanssa on tullut oltua samaan aikaan kaukalossakin. Mutta yli 70 ei tule kyllä helpolla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.