Kaksi suomalaista MM-kisojen tähdistöön

Ruotsin Kim Nilsson valittiin MM-turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Nilsson nappasi tittelin myös kaksi vuotta sitten Zürichin kisoissa. Kuva: Salibandyliiga

Ruotsin Kim Nilsson (nro 7) valittiin MM-turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Nilsson nappasi tittelin myös kaksi vuotta sitten Zürichin kisoissa. Kuva: Salibandyliiga
Ruotsin Kim Nilsson (nro 7) valittiin MM-turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Nilsson nappasi tittelin myös kaksi vuotta sitten Zürichin kisoissa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn miesten MM-kisojen tähdistökentälliseen valittiin kaksi suomalaispelaajaa. Tähdistökentällisen valitsivat median edustajat.

Tähdistökentällinen
Maalivahti: Mike Trolle Wede, Tanska
Puolustajat: Tatu Väänänen, Suomi, Martin Östholm Ruotsi
Hyökkääjät: Rasmus Enström, Ruotsi, Jani Kukkola Suomi, Kim Nilsson Ruotsi

9 comments

  1. Varmaan oli Tanskan moke ihan kova….mutta mites Kosonen? Oli ilmeisesti lajin kannalta parempi keksiä muidenkin maiden pelaajista joku tähdistöön…

  2. Kuuluuko Kukkolakaan tonne? Pari peliä veti niin yössä, että tuntuu vanhoilla meriiteillä olla valinnat tehty…

  3. Jos tähiviisikkoon joku piti Tanskasta valita, niin se olis pitäny olla pistepörssin voittanut Stefan Hedorf ja Kosonen olis kuulunut maalille.

  4. Eiköhän kuitenkin Maailmanmestari joukkueen maalivahti olisi kuulunut valita!!!!!!!!!!

  5. kait sinne oli ”pakko” valita muita kuin keltaisia, mikä ei välttämättä ois ollut kauhea vääryys se…

  6. All stars kai valitaan siten, että akkreditoidut toimittajat äänestävät ennen finaalia joukkueen. Ääniä jakavat siis ensisijaisesti järjestäjämaan toimittajat, nyt ruotsalaiset, joita varmaan oli paikalla enemmän kuin muiden maiden toimittajian yhteensä. Ääniä antavat myös häntäpään maista tulevat toimittajat, joiden asiantuntemus ei välttämättä aina oikein riitä?

    Tshekin veskari Kafka olisi kyllä voinut tulla valituksi all starsiin ja toki Kosonenkin ennen tätä tanskalaista.

  7. Trolle oli tsekkiä vastaan huikea. Piti numerot yksin vaan 5-1. Ja tuuletti haamutorjuntoja erittäin villisti. Huikee kaveri ja oikea valinta.

  8. Kafka on kyllä kärkinelikon maiden veskareista selvästi huonoin, ei mahtuisi millään muulla maalla edes joukkueeseen.

  9. Hyvä että löytyi urheilija kärkinelikonkin takaa. Ainahan voidaan spekuloida kuinka hyvä maalivahti olisi voinutkaan olla jos hänellä olisi ollut joukkue tukemassa häntä … Tai olisiko Kosonen pelannut yhtä hyvin tanskan maalivahtina ?