Maajoukkueet

Kaksi suomalaista MM-kisojen tähdistöön

14.12.
2014
9 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Ruotsin Kim Nilsson (nro 7) valittiin MM-turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Nilsson nappasi tittelin myös kaksi vuotta sitten Zürichin kisoissa. Kuva: Salibandyliiga

Ruotsin Kim Nilsson (nro 7) valittiin MM-turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Nilsson nappasi tittelin myös kaksi vuotta sitten Zürichin kisoissa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn miesten MM-kisojen tähdistökentälliseen valittiin kaksi suomalaispelaajaa. Tähdistökentällisen valitsivat median edustajat.

Tähdistökentällinen
Maalivahti: Mike Trolle Wede, Tanska
Puolustajat: Tatu Väänänen, Suomi, Martin Östholm Ruotsi
Hyökkääjät: Rasmus Enström, Ruotsi, Jani Kukkola Suomi, Kim Nilsson Ruotsi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kosonen?
14/12/2014
Varmaan oli Tanskan moke ihan kova....mutta mites Kosonen? Oli ilmeisesti lajin kannalta parempi keksiä muidenkin maiden pelaajista joku tähdistöön...
S7
14/12/2014
Kuuluuko Kukkolakaan tonne? Pari peliä veti niin yössä, että tuntuu vanhoilla meriiteillä olla valinnat tehty...
JuSU
14/12/2014
Jos tähiviisikkoon joku piti Tanskasta valita, niin se olis pitäny olla pistepörssin voittanut Stefan Hedorf ja Kosonen olis kuulunut maalille.
Junnu#8
14/12/2014
Eiköhän kuitenkin Maailmanmestari joukkueen maalivahti olisi kuulunut valita!!!!!!!!!!
S7
14/12/2014
kait sinne oli "pakko" valita muita kuin keltaisia, mikä ei välttämättä ois ollut kauhea vääryys se...
Jaska
15/12/2014
All stars kai valitaan siten, että akkreditoidut toimittajat äänestävät ennen finaalia joukkueen. Ääniä jakavat siis ensisijaisesti järjestäjämaan toimittajat, nyt ruotsalaiset, joita varmaan oli paikalla enemmän kuin muiden maiden toimittajian yhteensä. Ääniä antavat myös häntäpään maista tulevat toimittajat, joiden asiantuntemus ei välttämättä aina oikein riitä?

Tshekin veskari Kafka olisi kyllä voinut tulla valituksi all starsiin ja toki Kosonenkin ennen tätä tanskalaista.
paikan päältä
15/12/2014
Trolle oli tsekkiä vastaan huikea. Piti numerot yksin vaan 5-1. Ja tuuletti haamutorjuntoja erittäin villisti. Huikee kaveri ja oikea valinta.
Pertti K
15/12/2014
Kafka on kyllä kärkinelikon maiden veskareista selvästi huonoin, ei mahtuisi millään muulla maalla edes joukkueeseen.
Just näi
15/12/2014
Hyvä että löytyi urheilija kärkinelikonkin takaa. Ainahan voidaan spekuloida kuinka hyvä maalivahti olisi voinutkaan olla jos hänellä olisi ollut joukkue tukemassa häntä ... Tai olisiko Kosonen pelannut yhtä hyvin tanskan maalivahtina ?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.