Ulkomaat

Karmiva video: Pelaaja huusi kivusta kesken salibandyottelun – sääriluu poikki

29.12.
2014
0 Kommenttia
19
Ulkomaat
Kuvakaappaus: SVT Play

Kuvakaappaus: SVT Play

Ruotsin salibandyn miesten Superliigassa koettiin karmea hetki Pixbon ja Linköpingin välisessä kärkiottelussa sunnuntaina.

Linköpingin Martin Karlsson loukkasi jalkansa pahasti maalinedustilanteessa. Niin pahasti, että hän suorastaan huusi kivusta. Karlsson katkaisi tilanteessa sääriluunsa.

Video on tilanteesta on katsottavissa alta. Myös ruotsalaiskuvaaja Per Wiklundin ottamasta valokuvasta käy ilmi loukkaantumisen vakavuus.

On sanomattakin selvää, että Karlssonia ei pitkään aikaan nähdä salibandykaukaloissa. Ennen loukkaantumistaan Karlsson ehti summata 17 tehopistettä 14 ottelussa ollen Linköpingin kolmanneksi kovin tehomies.

Itse ottelussa Pixbo oli parempi lukemin 6–4. Voiton myötä Pixbo nousi Superliigan kärkeen. Linköping on sarjassa kolmantena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.