Käsittämätön tilanne MM-finaalissa: Tuomarit unohtivat laittaa suomalaisen jäähylle!

Tshekkiläistuomaripari unohti laittaa suomalaispelaajan jäähylle. Kuva: IFF

Parhaillaan käynnissä olevassa salibandyn MM-finaalissa nähtiin hyvin erikoinen tilanne toisessa erässä.

Tshekkiläistuomarit (Petr Cerný–Jirí Janousek) vihelsivät Suomelle jäähyn, mutta unohtivat laittaa ketään istumaan. Ruotsi pyöritti ylivoimaa puoli minuuttia ennen kuin ruotsalaisvalmennuksen viittomisen myötä tuomarit ymmärsivät laittaa Tero Tiitun jäähylle.

Tilanne herätti täpötäydessä Scandinaviumissa paljon hämmennystä. Jäähy saatiin pienen tauon jälkeen kuitenkin myös taululle.

Vain hetki sen jälkeen kun Tero Tiitu oli istahtanut jäähylle, puolustaja Robin Nilsberth pommitti Ruotsin tasoituksen.

Ruotsi vei MM-kullan lopulta lukemin 3-2. MM-finaalin etenemistä pystyi seuraamaan Pääkallo.fi:n liveseurannassa minuutti minuutilta.

Linkki: LIVESEURANTA: Ruotsi ja Suomi MM-finaalissa