Maajoukkueet

Kotimaista väriä myös muissa joukkueissa – katso kaikki MM-kisojen suomalaiset

05.12.
2014
3 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Kuva: IFF

Kuva: IFF

Suomen joukkueen lisäksi MM-kisoissa nähdään sinivalkoista väriä myös muissa joukkueissa. Pääkallo.fi esittelee kaikki MM-kisojen suomalaiset.

A-lohkossa suomalaisväriä on Latvian penkin takana, jossa päävalmentaja Iiro Parviaisen apuna on Kristian Björksten. Saksan apuvalmentajana toimii pitkään Tampereen Kooveessa vaikuttanut Iivo Pantzar.

B-lohkossa Sveitsin päävalmentajana on Suomen entinen käskijä Petteri Nykky, jota juustomaan puikoissa ovat avustaneet Esa Jussila sekä Samu Kuitunen.

Viron joukkueenjohtaja on maajoukkuetta aiemmin valmentanut Jari-Petri Anttila ja fysiikkavalmentajan tittelillä mukana on Virossa aiemmin pelannut Arto Kotamäki. Pelaajapuolella maalivahti Jarkko Saastamoisella on myös Suomen kansalaisuus.

D-lohkossa Kanadan paitaa kantaa Montrealissa syntynyt Lauri Hannelius, ja Australian pelaajat hoitaa kuntoon fysioterapeutti Antti Lepola.

Tuomariosastolla Suomea edustaa pari Tero Fordell-Lasse Vuola.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Tampere
05/12/2014
Saksan maajoukkueessa pelaa Kooveen A-juniori Joel Wenning http://www.kooveesalibandy.fi/joukkue3732/pelaajat.html?p=73294
Mies
05/12/2014
USA:n maajoukkueessa pelaa Hankolaislähtöinen Mikko Vähä-Vahe.
VähäAhola
05/12/2014
Näkee taas pääkallon "ammattitaidon"... Hahahaha!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.