Kuvat: Naisjoukkueelta kuuma selfie-kalenteri

Tässä esimakua Wirmon naisten uudesta kalenterista. Kuva: Suvi Varjonen

Tässä esimakua Wirmon naisten uudesta kalenterista. Kuva: Suvi Varjonen
Tässä esimakua Wirmon naisten uudesta kalenterista. Kuva: Suvi Varjonen

SBS Wirmon naisten edustusjoukkue pohti puolisentoista vuotta sitten tapoja, jolla saataisiin laskettua harrastuksen kausimaksuja. Naiset päättivät tehdä hyvällä maulla tuhman kalenterin.
Naissalibandyjoukkueen kalenteri osoittautui suureksi menestykseksi, niin somessa, mediassa kuin myös rahallisesti. Näin ollen Wirmon naiset päättivät tehdä tänä vuonna uuden kalenterin.

Pääkallo.fi:n uutisen viime vuoden kalenterista kuvineen voi katsoa tästä.

– Kyllähän kalenterista saadut rahat olivat iso osa meidän kausibudjettia, ja rahojen avulla pelaajien kausimaksua saatiin laskettua, kertoo joukkueen kapteeni Jenna Kesälä.

Suurimman mediahuomion viime vuoden kalenteri sai aikaan, kun Radio Suomipopin aamujuontaja Juha Perälä luki uutisen kalenterista suorassa lähetyksessä. Perälä ei ajatellut naissalibandyjoukkueen kalenterin olevan kovin seksikäs, vaan uskoi lähinnä vanhoihin stereotypioihin naissalibandynpelaajista.

Kuva: Suvi Varjonen
Kuva: Suvi Varjonen

Valtavan kommenttiryöpyn jälkeen Perälä joutui syömään sanansa ja pyytämään anteeksi. Anteeksipyyntönä Perälä lupautui lähtemään Wirmon naisjoukkueen huoltajaksi Ahvenanmaan-pelireissulle, jos naisten kuva Suomipopin Facebook-seinällä saa 10 000 tykkäystä. Tykkäysmäärä tuli täyteen päivän aikana ja Juha Perälä lähti SBS Wirmon naisten edustusjoukkueen huoltajaksi Ahvenanmaalle. Wirmon naiset ovat tänäkin vuonna lähdössä Ahvenanmaalle.

– Juu, kyllä Perälä on tulossa tänäkin vuonna mukaan reissuun, Kesälä kommentoi.

Viime vuonna oli pieniä vaikeuksia houkutella naisia mukaan kalenterin tekoon. Kesälän mukaan uusien pelaajien houkutteleminen kalenterin tekoon oli tänä vuonna helpompaa, koska oli näyttää viime vuoden tyylikäs kalenteri esimerkiksi. Uuden kalenterin teemana on selfiet.

– Selfiet on tällä hetkellä pinnalla, joten mielestämme se oli luonteva ja ehkä jopa uusi tapa kuvata kalenteri, Jenna Kesälä pohtii.

Viime vuonna kaikki kalenterit myyntiin. Nyt kalenterin voi tilata osoitteesta sbswirmonaiset@hotmail.com. Postitettuna hinta on 15 € ja muutoin 10 €.

7 comments

  1. Suomipoppi muutenkin haukkuu jatkuvasti salibandya. Ihme touhua!

  2. Ainakin Turun seudulla näyttäisi vielä pyörivän sellutehdas.

  3. Melkein kaikkihan säbän ympärillä pyöriviä haukkuu. Antaa haukkua vaan jos kerta olo helpottuu sillä tavalla. Me näytetään niille.

  4. Ylex sentään tajuaa parhaan urheilulajin päälle. Sielä puhutaan useasti säbästä ja paljon hyvää

  5. Herätkääs vähän, mikä on sellainen aihe mitä aamulypsy ei haukkuisi/pilkkaisi?

  6. Kandee varmaa ottaa herkkyysmoodi pois päältä ja ymmärtää et Aamulypsyssä puhutaan pilke silmäkulmassa, et ei ne nyt oikeesti mitää Säbää vihaa :D, kuulin ku Säbäpelaajat ite soitti ja kiitti hauskasta spiikistä 🙂

  7. Ei sais haukkuu, mut ei tota ohjelmaa kyll pysty, ei sitten millään moodilla:-)