Liigat

Laurikainen jättää keväällä Indiansin päävalmentajan tehtävät – siirtyy urheilujohtajaksi

25.12.
2014
0 Kommenttia
2
Liigat
Mikko Laurikainen nosti Indiansin liigaan, jossa joukkue pelaa nyt toista kauttaan. Kuva: Westend Indians

Mikko Laurikainen nosti Indiansin liigaan, jossa joukkue pelaa nyt toista kauttaan. Kuva: Westend Indians

Westend Indiansin miesten liigajoukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen, 38, siirtyy kaudelle 2015-2016 seuran urheilujohtajan tehtäviin. Miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi nousee Stefan Korhonen, 37, apunaan lajivalmennuksessa Jussi Huovinen, 31, sekä kolmosvalmentajan roolissa Laurikainen.

– Miesten edustusjoukkueen toimintaan ollaan saatu vakiinnutettua jo lukuisia huippu-urheilun piirteitä ja toiminnan kehitys on vahvalla pohjalla. Nyt samoja asioita halutaan viedä vielä vahvemmin junioriedustusjoukkueisiin ja Laurikainen on juuri oikea henkilö tukemaan ja kehittämään niin näiden joukkueiden kuin myös koko seuran urheilutoimintaa, muotoilee Westend Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen muutosta.

– Pyrin katsomaan toimintaa vähän eri näkökantilta ja samalla myös koko salibandya, mitä se on tällä hetkellä ja mihin laji on menossa. Yksinkertaisesti ei tunnit riitä siihen, jos on kiinni yhdessä joukkueessa. Samalla helposti sokaistut asioille, Laurikainen puolestaan kommentoi ja jatkaa:

– Ei ole tarkoitus lopettaa valmentamista kokonaan. Tarkoituksena on kehittää itseään ja kun joskus palaa valmennukseen, niin palaa entistä parempana. Ainakin edellisen kerran kun pidin taukoa valmennuksesta, niin se kehitti itseä huomattavasti, kertoo Laurikainen.

Lisää aiheesta Westend Indiansin sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.