Liigat

Legendaarisen maalivahdin comeback toi Nokialle pitkästä aikaa voiton – Mertolle hirmutehot

03.12.
2014
0 Kommenttia
18
Liigat
Pekka Nieminen palasi voitokkaasti Salibandyliigaan. Kuva: Mika Hilska

Pekka Nieminen palasi voitokkaasti Salibandyliigaan. Kuva: Mika Hilska

Salibandyliiga jäi tänään MM-tauolle yhdellä ottelulla, jossa Nokian KrP otti ensimmäisen voittonsa kahdeksaan kierrokseen kaatamalla kotonaan Westend Indiansin 10-6. MM-turnaus starttaa lauantaina Göteborgissa, ja Salibandyliigaa pelataan seuraavan kerran 19. joulukuuta.

Illan ottelussa Indians pystyi kuittaamaan vielä Nokian avauserän 3-0-johdon ja toisen erän 5-3-etumatkan, ja viimeisen kymmenminuuttisen alkaessa oltiin tasalukemissa 6-6. Indians jauhoi ja piti palloa, mutta Nokia iski pallon saatuaan terävillä vastaiskuilla ja Domokos Racz ja Tommi Merto karkasivat nostamaan tilanteeksi 8-6. Vieraiden vedettyä jo hyvissä ajoin maalivahtinsa Marek Öigen penkille komistelivat Antti Naskali ja Henri Johansson vielä numeroita tyhjiin.

Nokian tehomies oli saldolla 3+3 hyökkääjä Tommi Merto. Tolppien välissä pelasi eläkepäiviltä takaisin liigaan pestattu Pekka Nieminen kauden avausottelunsa kääntäen heti KrP:n kurssin.

Salibandyliigan johtopaikalla viettää MM-tauon mestari Happee, jolla on pisteen etumatka kolmikkoon SPV, SSV ja Koovee. Hännillä Josba on jäänyt SalBasta yhden pisteen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.