Liigat

LS: Kaksoisrooli kävi liian raskaaksi – tärkeä profiilihyökkääjä jättää SalBan

18.12.
2014
0 Kommenttia
2
Liigat
Tomi Pihkoluoma jättää liigakentät sunnuntaina. Kuva: Elmeri Elo

Tomi Pihkoluoma jättää liigakentät sunnuntaina. Kuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa joutuu tulemaan loppukauden toimeen Salibandyliigassa ilman hyökkääjä Tomi Pihkoluomaa, joka jättää tämän viikonlopun pelien jälkeen koirapaidat. Ykkösketjussa seuraa nostamassa ollut Pihkoluoma toimii Rauman Lukon hierojana, ja kaksoisrooli on osoittautunut nyt liian raskaaksi.

SalBan päävalmentaja Juha Mäkilä kertoo sanomalehti Länsi-Suomessa, että hän ymmärtää ratkaisun täysin.

– Ihan ymmärrettävää. Itsekin teen tätä hommaa siviilityön ohella, ja hänellä tulee vielä matkustaminen päälle. Periaatteessa hän monta kertaa vain vaihtaa lennosta bussia, Mäkilä toteaa.

29-vuotias Pihkoluoma on ollut viime vuosina iso pala raumalaista menestystarinaa, ja siinä mielessä menetys on suuri.

– Hän on ollut aika iso osa tätä juttua. Profiilipelaaja, joka on ollut iso lenkki näissä kaikissa nousuissa, Mäkilä kehuu.

Pihkoluoma ja SalBa ovat sopineet, että pelaaja käy loppukauden ajan harjoituksissa sen mitä pystyy. Mahdollisissa paniikkitilanteissa hän saattaisi palata vielä kokoonpanoon.

Alkukauden aikana Pihkoluoma on iskenyt pelaamissaan 8 ottelussa kolme maalia. SalBan kausi jatkuu perjantaina kotiottelulla Josbaa vastaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.