Miehet

Mailalla nivustaipeeseen – Divari-pelaajalle pelikieltoa

25.12.
2014
2 Kommenttia
4
Miehet
PSS:n Tuomas Vaara (oik.) lensi Blackbirdsiä vastaa pihalle punaisella kortilla. Kuva: Jari Turunen

PSS:n Tuomas Vaara (oik.) lensi Blackbirdsiä vastaa pihalle punaisella kortilla. Kuva: Jari Turunen

Salibandyn pääsarjojen kurinpitäjä Tommi Koponen on määrännyt PSS:n Tuomas Vaaran pelirangaistuksesta (5+20 min) automaattisesti seuraavan yhden ottelun pelikiellon lisäksi kahden ottelun pelikieltoon.

Vaaran rikkomus tapahtui 13. joulukuuta pelatussa Blackbirds-PSS-ottelussa. Vaara löi kamppailutilanteen jälkeen pelin ollessa käynnissä Blackbirds-pelaaja Jere Rekilää mailalla nivustaipeen alueelle, minkä seurauksena Rekilä lyyhistyi polvilleen.

– Kurinpitokäytännössä mailalla/ mailan tupella tapahtuneisiin lyönteihin/ huitaisuihin, osuivatpa ne sitten käteen, vartaloon taikka nivusten alueelle, on suhtauduttu tiukasta. Mailalla lyönti on omiaan aiheuttamaan vahinkoa lyönnin kohteelle ja voi aiheuttaa pahimmassa tapauksessa jopa vakavammankin loukkaantumisen, toteaa kurinpitäjä päätöksessään.

Tuomas Vaara kärsii rangaistuksensa otteluissa 11.1. Steelers-PSS, 14.1. Erä Akatemia-PSS ja 18.1. PSS-SBS Wirmo. Mikäli 19.12. siirtynyt ottelu PSS-M-Team siirtyy ajankohtaan ennen 18.1., korvaa tämä ottelu viimeisimmän.

Kurinpitopäätöksen kokonaisuudessaan voi lukea tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Siirretty
25/12/2014
Miksi pss-m-team ottelu oli siirretty?
koska
12/01/2015
http://www.m-team.fi/joukkue702/uutiset.html?2243

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.