Maajoukkueet

Miksi Suomen nuori tähti ei pelannut?

10.12.
2014
8 Kommenttia
2
Maajoukkueet
Petri Kettunen ja Rickie Hyvärinen maanantain harjoituksissa. Kuva: Salibandyliiga

Petri Kettunen ja Rickie Hyvärinen maanantain harjoituksissa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn MM-kisoissa on nyt alkulohkovaihe paketissa. Suomelle on matkan varrella tullut kolhuja. Muutaman tärkeän pelaajan pelikunto on kysymysmerkki jatkopelien lähestyessä.

MM-debytantti Miko Kailiala loukkaantui Latvia-ottelun ensimmäisessä erässä, eikä 21-vuotiasta laitahyökkääjää nähty ottelussa muutamaa alivoimavaihtoa lukuunottamatta.

Saksa-ottelussa 0+3-tehopisteet iskenyt Kailiala veti maanantain mediapäivän harjoitukset verryttelyhousuissa, eikä häntä nähty kentällä tiistain Ruotsi-ottelussa.

– Kailiala kokeili treeneissä. Kylki oli kuitenkin vielä kipeä, eli hän ei ole pelikunnossa, kommentoi vakavanoloinen Petri Kettunen Pääkallo.fi:lle Ruotsi-ottelun jälkeen.

Yksi turnauksen pirteimmin esiintyneistä suomalaisista on ollut Rickie Hyvärinen. Hyvärinen sai kuitenkin jossain vaiheessa Ruotsi-ottelun ensimmäistä erää kolhun, eikä enää palannut kentälle. Päävalmentaja Kettunen ei osannut sanoa Hyvärisen tilanteesta vielä juuta eikä jaata.

– En osaa sanoa, koska en ole fysioterapeutti. Kipua tunsi kuitenkin, eli ei ollut mitään järkeä peluuttaa enempää, sanoi Kettunen Hyvärisen tilanteesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Kannustamaan Göteborgiin
10/12/2014
Onkohan varapelaajia jo lennätetty kisoihin? Loukkaantuneita jo muutama eikä Kohosta voi peluuttaa joka matsissa?
Erkki
10/12/2014
Nyt se Savonen koneeseen, pystyy pelaan missä vaan!
HAH
10/12/2014
Väänänen Mihun tilalle sentteriksi. Tai tarvittaessa vaikka Juhis... Kohosesta nyt vaan ei ikävä kyllä ole hyötyä ruotsia vastaan, Koskelaisesta nyt puhumattakaan
Kll
10/12/2014
Kohosella ei vaan ole kroppa siinä kunnossa, että riittäisi Ruotsia vastaan. Ylivoimissa mahdollista käyttää miestä, muttei tasavoimin.

Koskelainen toivottavasti pelasi itsensä ulos finaalista tuolla eilisen pelin tarpeettomalla ajelullaan. Jos ei kasetti kestä, ei se kestä finaalin loppuhetkilläkään. Ruotsia vastaan aikaa on tilanteissa niin vähän, että Koskelaisella ei vaan riitä taito. Menettää käsittämättömän helposti pallon.
Erkille
10/12/2014
Savosta pystyy peluuttamaan melkein missä vaan.
Mutta ei MM-kisoissa.
Onneksi Kettunen ei enää laita sitä Kivilehtoa YV:hen, nyky-YV:llä on edes mahkut tehdä maali.
VV
10/12/2014
Erkki on niin oikeassa.. Savonen kehiin!

Koskelaisella, Kohosella ja Mannisella ei vaan jalka riitä Ruotsia vastaan. Haasteita myös Hännisellä ja jopa Kukkolalla sekä Kapasellakin. KUKAAN suomalainen ei pystynyt haastaan 1-1- tilanteissa sveduja, kun Hyvärinen oli pois pelistä

Varsinkin koskelaista vietiin NIIN pahasti jatkuvasti
Tieto
10/12/2014
Savonen mukaan nyt vaan. Pärjää kuitenkin jalalla paljon paremmin kuin moni muu peluri. Ikävä sanoa, mutta Kohosen paikka on vaan ylivoimat. Koskelainen lienee myös turisti ja Suomessa olisi ollut muutama selkeästi parempi vaihtoehto. Noh eipä valintoja enää kannata kritisoida. Tuolla porukalla haetaan parasta lopputulosta, mutta Savosen voisi silti lennättää mukaan.
Kerava
10/12/2014
Harmi nyt kun ei casper savonen pajukoski saaneet mahista vanhat ja väsyneet ei jaksa 60min ruotsia vastaan

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.