Miksi Suomen nuori tähti ei pelannut?

Petri Kettunen ja Rickie Hyvärinen maanantain harjoituksissa. Kuva: Salibandyliiga

Petri Kettunen ja Rickie Hyvärinen maanantain harjoituksissa. Kuva: Salibandyliiga
Petri Kettunen ja Rickie Hyvärinen maanantain harjoituksissa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandyn MM-kisoissa on nyt alkulohkovaihe paketissa. Suomelle on matkan varrella tullut kolhuja. Muutaman tärkeän pelaajan pelikunto on kysymysmerkki jatkopelien lähestyessä.

MM-debytantti Miko Kailiala loukkaantui Latvia-ottelun ensimmäisessä erässä, eikä 21-vuotiasta laitahyökkääjää nähty ottelussa muutamaa alivoimavaihtoa lukuunottamatta.

Saksa-ottelussa 0+3-tehopisteet iskenyt Kailiala veti maanantain mediapäivän harjoitukset verryttelyhousuissa, eikä häntä nähty kentällä tiistain Ruotsi-ottelussa.

– Kailiala kokeili treeneissä. Kylki oli kuitenkin vielä kipeä, eli hän ei ole pelikunnossa, kommentoi vakavanoloinen Petri Kettunen Pääkallo.fi:lle Ruotsi-ottelun jälkeen.

Yksi turnauksen pirteimmin esiintyneistä suomalaisista on ollut Rickie Hyvärinen. Hyvärinen sai kuitenkin jossain vaiheessa Ruotsi-ottelun ensimmäistä erää kolhun, eikä enää palannut kentälle. Päävalmentaja Kettunen ei osannut sanoa Hyvärisen tilanteesta vielä juuta eikä jaata.

– En osaa sanoa, koska en ole fysioterapeutti. Kipua tunsi kuitenkin, eli ei ollut mitään järkeä peluuttaa enempää, sanoi Kettunen Hyvärisen tilanteesta.

8 comments

  1. Onkohan varapelaajia jo lennätetty kisoihin? Loukkaantuneita jo muutama eikä Kohosta voi peluuttaa joka matsissa?

  2. Väänänen Mihun tilalle sentteriksi. Tai tarvittaessa vaikka Juhis… Kohosesta nyt vaan ei ikävä kyllä ole hyötyä ruotsia vastaan, Koskelaisesta nyt puhumattakaan

  3. Kohosella ei vaan ole kroppa siinä kunnossa, että riittäisi Ruotsia vastaan. Ylivoimissa mahdollista käyttää miestä, muttei tasavoimin.

    Koskelainen toivottavasti pelasi itsensä ulos finaalista tuolla eilisen pelin tarpeettomalla ajelullaan. Jos ei kasetti kestä, ei se kestä finaalin loppuhetkilläkään. Ruotsia vastaan aikaa on tilanteissa niin vähän, että Koskelaisella ei vaan riitä taito. Menettää käsittämättömän helposti pallon.

  4. Savosta pystyy peluuttamaan melkein missä vaan.
    Mutta ei MM-kisoissa.
    Onneksi Kettunen ei enää laita sitä Kivilehtoa YV:hen, nyky-YV:llä on edes mahkut tehdä maali.

  5. Erkki on niin oikeassa.. Savonen kehiin!

    Koskelaisella, Kohosella ja Mannisella ei vaan jalka riitä Ruotsia vastaan. Haasteita myös Hännisellä ja jopa Kukkolalla sekä Kapasellakin. KUKAAN suomalainen ei pystynyt haastaan 1-1- tilanteissa sveduja, kun Hyvärinen oli pois pelistä

    Varsinkin koskelaista vietiin NIIN pahasti jatkuvasti

  6. Savonen mukaan nyt vaan. Pärjää kuitenkin jalalla paljon paremmin kuin moni muu peluri. Ikävä sanoa, mutta Kohosen paikka on vaan ylivoimat. Koskelainen lienee myös turisti ja Suomessa olisi ollut muutama selkeästi parempi vaihtoehto. Noh eipä valintoja enää kannata kritisoida. Tuolla porukalla haetaan parasta lopputulosta, mutta Savosen voisi silti lennättää mukaan.

  7. Harmi nyt kun ei casper savonen pajukoski saaneet mahista vanhat ja väsyneet ei jaksa 60min ruotsia vastaan