Maajoukkueet

MM-kisojen B-lohkossa jännittävä tilanne – katso maanantain MM-tulokset

09.12.
2014
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Kanadan kapteeni Lauri Hannelius tykitteli hattutempun Venäjän verkkoon. Kuva:IFF

Kanadan kapteeni Lauri Hannelius tykitteli hattutempun Venäjän verkkoon. Kuva:IFF

Miesten MM-kisoja on arvosteltu kotimaassa suurista tasoeroista. MM-kisojen toisessa tasokkaammassa lohkossa pelit ovat olleet tasaisia ja kaksi suoraa puolivälieräjoukkuetta ratkeaa lohkon päätöskierroksella.

Tämän päivän B-lohkon otteluissa Norja kaatoi Viron 4-2. Sveitsi ja Tshekki tasasivat pisteet luvuin 2-2. Tiistain kierroksella Tshekki kohtaa lohkon jumbona majailevan Viron. Sveitsi ja Norja mittelevät toisessa ottelussa. Sveitsi ja Tshekki ovat keränneet kolme pistettä ja Norja väijyy pisteen päässä. Kaikkien kolmen maalierot ovat plussalla.

A-lohkon ainokaisessa ottelussa Latvia ja Saksa ratkaisivat lohkon kolmossijan. Latvia voitti ottelun luvin 5-3 ja lähtee paremmista asetelmista neljännesvälieriin.

C-lohkossa pelattiin kaksi kamppailua. Slovakia ja USA jatkoivat murskaavia otteitaan Japania ja Etelä-Koreaa vastaan. Lohkokärki Slovakia kaatoi Etelä-Korean 15-2 ja Japani taipui USA:n käsittelyssä lukemin 9-1. USA ja Slovakia ovat varmasti mukana neljännesvälierissä.

D-lohkossa pelattiin yksi kamppailu, jossa Kanada kaatoi Venäjän 9-8. Kanadansuomalainen Lauri Hannelius iski ottelussa hattutempun puolustajan paikalta. Lohkon ennakkosuosikiksikin nostettu Venäjä hävisi siis kaikki alkusarjan ottelunsa ja pelaa sijoista 13-16.

Salibandyn MM-kisojen maanantain tulokset:
Slovakia-Etelä-Korea 15-2
Norja-Viro 4-2
Japani-USA 1-9
Tshekki-Sveitsi 2-2
Venäjä-Kanada 9-8
Latvia-Saksa 5-3

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.