Maajoukkueet

MM-kisojen unelmafinaali toteutuu – Ruotsi murskasi Sveitsin välierissä

13.12.
2014
4 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Rasmus Enström ja Johan Samuelsson nähdään salibandyn MM-kisojen finaalissa. Kuva: IFF

Rasmus Enström ja Johan Samuelsson nähdään salibandyn MM-kisojen finaalissa. Enström paukutti tehot 2+2 Sveitsiä vastaan. Kuva: IFF

MM-kisojen välierissä vältyttiin yllätyksiltä. Suomi kaatoi aiemmin päivällä Tshekin 5-3 ja 10779 katsojaa oli todistamassa, kun Ruotsi kukisti Sveitsin ylivoimaisen esityksen jälkeen lukemin 10-1.

Huomenna klo 16.30 Suomen aikaa alkavassa finaalissa kohtaavat siis tuttuun tapaan Suomi ja Ruotsi. Vuodesta 2006 lähtien jokaisessa finaalissa pelanneet Suomi ja Ruotsi kohtaavat nyt toisensa kahdeksannen kerran MM-finaalissa.

Sveitsi ja Tshekki pelaavat pronssista klo 13 Suomen aikaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
TRILLERI
13/12/2014
Huikea finaali tulossa. Ruotsi on ennakkosuosikki mutta veikkaan että Suomi voittaa tahdonvoimalla niukasti. Kosonen ja ykkönen tärkeässä roolissa!
alexsander galante-carlström #9
13/12/2014
routsalaiset ei todellakaan tule häviämään kotikisoissa.huomenna nähdään kun ruotsin pojat kävelee suomen yli.oma veikkaukseni on 9-2 länsinaapurille.toivottavasti olen pahasti väärässä..
suomi vie
13/12/2014
Suomi osaa pelata viisaasti kyllä Ruotsia vastaan uskon Suomeen!!
Junnu#8
14/12/2014
Ruotsi aloittanut saman perseilyn kuin edellisessä suomi ottelussa. Voisi ruveta pelaamaan!!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.