Maajoukkueet

Nilsson luottaa kohtaavansa Suomen taas finaalissa – ”Ei tässä hirveästi salailtu”

09.12.
2014
0 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Kim Nilsson syötti tänään kaksi Ruotsin ylivoimaalia. Kuva: IFF.

Kim Nilsson syötti tänään kaksi Ruotsin ylivoimaalia. Kuva: IFF.

Suomi hävisi tänään Ruotsille Göteborgissa salibandyn MM-kilpailujen lohkovaiheen viimeisessä ottelussa lukemin 5-2. Pääkallo.fi haastatteli pelin jälkeen kaksi Ruotsin maaleista syöttänyttä Kim Nilssonia.

Nilsson löysi ensin ylivoimalla poikittaissyötöllään Partik Malmströmin, joka niittasi Ruotsin tasoihin. Pitkänhuiskea Nilsson syötti myös Ruotsin voittomaaliksi jääneen 3-2 -maalin, jossa tekijänä toimi Rasmus Enström. Sekin syntyi ylivoimalla.

– Oma peli tuntuu hyvältä. Fiilis pelata tällaisen yleisön edessä on mahtava. Yli 10 000 ihmistä, se on käsittämätöntä, Nilsson kertoi hymy herkässä.

Hallin tunnelmasta päästiin kotiyleisön tuomiin paineisiin. Nilsson kommentoi Scandinavium Arenan huutomerta kuitenkin positiivisessa mielessä.

– Minua jännittää aina ennen peliä. Odotukset lisäävät painetta mentaalipuolella, mutta käännän sen itselleni eduksi, Nilsson naurahti ruotsalaistoimittajien pörrätessä ympärillä.

Sveitsissä GC Zürichia seuratasolla edustava Nilsson näki, että Ruotsi voitti fyysisen kamppailun kahdesta syystä.

– Olimme tänään piirun verran kovempia ja jalalla nopeampia. Kamppailu oli äärimmäisen tasainen, kuten 2-2-tulos kahden erän jälkeen osoittaa. Meillä oli tänään hyvä vastustaja, Nilsson antoi tunnustusta myös Suomen joukkueelle.

Nilssonin mukaan turnaus on sujunut Ruotsilta hyvin ja nyt oli ensimmäinen oikeasti tiukka ottelu. Tämä ottelu ennusti hänen mielestään myös tulevaa. Nilsson luottaa siihen, että tämä ei ollut näiden kisojen viimeinen kerta, kun Ruotsi kohtaa Suomen.

– Ei tässä hirveästi salailtu. Enemmän tai vähemmän ottelu tulee olemaan samanlainen, kun kohtaamme Suomen uudelleen finaalissa, Nilsson ynnäili ja lompsi pukusuojan puolelle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.