Maajoukkueet

Norjasta Suomen puolivälierävastustaja – USA kaatui 6-2

10.12.
2014
0 Kommenttia
4
Maajoukkueet
Norja oli USA:ta selkeästi parempi. Kuva: IFF

Norja oli USA:ta selkeästi parempi. Kuva: IFF

Suomi kohtaa huomenna torstaina puolivälieräottelussa Norjan, joka voitti keskiviikkona USA:n neljännesvälieräottelussa 6-2.

Turskamaan soturit johtivat kolmannessa erässä jo 4-0, kunnes USA sai kirin päälle kaventaen kahdesti. Viimeisellä kymmenminuuttisella Norja lasketteli kuitenkin voittoon. Norjan paras pistemies Ole Martin Skau Jansson iski kahdesti, ja Ole Mossin Olesen nakutteli 1+3. Kisojen vanhin pelaaja, 38-vuotias Willy Fauskanger osui jälleen, ja hän on koonnut nyt näistä kisoista jo kuusi maalia.

Puolivälieräottelu Suomi-Norja käynnistyy torstaina klo 16.30 Suomen aikaa, ja Yle televisioi ottelun. Yle Puhe lähettää ottelun myös suorana radiossa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.