Divarit

Pääkallo.fi takoi ennätyksiä – joulukuun toisella viikolla lähes 60 000 eri kävijää

23.12.
2014
3 Kommenttia
16
Divarit
Myös salibandymaajoukkueen valmennus lukee Pääkalloa. Kuva: Salibandyliiga

Myös salibandymaajoukkueen valmennus lukee Pääkalloa. Kuva: Salibandyliiga

Salibandysivusto Pääkallo.fi pisti joulukuussa kahteen kertaan kävijäennätyksensä uusiksi.

Joulukuun ensimmäisellä viikolla (1.–7.12.) sivustolla vieraili 46 800 eri kävijää. Yhteensä kävijöitä oli yli 94 000 ja sivunäyttöjä kertyi reilut 200 000. Sivuston edellinen ennätys oli parin vuoden takaa Zürichin MM-kisaviikolta. Silloin eri kävijöitä oli viikkotasolla 45 000.

Kauaa ei joulukuun ensimmäisen viikon ennätys ehtinyt kuitenkaan olla voimassa, sillä seuraavalla viikolla päästiin kokonaan uusille lukemilla. Göteborgin MM-kisahuumassa Pääkallo.fi:ssä vieraili joulukuun toisella viikolla (8.–14.12.) lähes 60 000 eri kävijää. Käyntejä sivustolla kertyi yhteensä 128 000 ja sivunäyttöjä reilut 280 000.

Kaksi vuotta sitten Pääkallo.fi:llä oli miesten MM-kisoissa paikan päällä yksi toimittaja. Nyt Göteborgissa toimittajia oli kuusi. Kuva: Jussi Ojala

Kaksi vuotta sitten Pääkallo.fi:llä oli miesten MM-kisoissa paikan päällä yksi toimittaja. Nyt Göteborgissa toimittajia oli kuusi. Kuva: Jussi Ojala

Pääkallo.fi ahkeroi MM-kisoissa usean toimittajan voimin. Toimituspäälliköt Henri Pitkänen, Joel Siltanen ja Ilkka Kittilä (kuvassa oikealla) seurasivat ja raportoivat koko kisat paikan päällä Göterborgissa. Päätoimittaja Jussi Ojala, erikoistoimittaja Timo Mäkynen ja analyytikko Jani Hakkarainen saapuivat turnauspaikoille ratkaisupeleihin.

Kokonaisuudessaan Pääkallo.fi takoi MM-kisojen aikana kasaan lähes 150 artikkelia. Muutenkin sivuston uutisointitahti on ollut läpi reilun kolmivuotisen historiansa melko reipasta. Sivusto aukesi 1.9.2011. Tämän jälkeen sivustolla on julkaistu yli 5 000 artikkelia, mikä tarkoittaa keskimäärin yli neljä uutista per joka ikinen päivä.

Linkkejä:
Oli jo aikakin – Pääkallo.fi uudistui
Top 10: Tässä ovat MM-kisojen luetuimmat jutut
Top 10: Tässä ovat vuoden 2014 luetuimmat jutut

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
ööö
23/12/2014
No, kyllä sen huomaakin, että määrä korvaa laadun.
Goos
23/12/2014
Mahtavaa duunia pääkallon ukoilta!! Hienoa ollut seurata nopeasti päivittyvää uutisointia pitkin vuotta. Erityismaininta mm-kisojen loistavasta työstä! Hyvät joulut ja samalla innolla tulevaan vuoteen!
TG
23/12/2014
Mitähän ÖÖÖ hait kommentillasi? Pelkästään hyvä asia, että juttujen määrät ja lukijakunta kasvavat. Loistavaa työtä Pääkallon väki! Isot kiitokset täältä lakeuksilta. Hyvää joulua ja antoisia salibandykokemuksia kuin myös juttuja vuodelle 2015! Pidetään lippu korkealla!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.