Maajoukkueet

Pääkallogallup Göteborgista: ”Suomi jyrää Ruotsin ylikovalla pelillä”

14.12.
2014
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Suomen nuorten maajoukkueen valmennuskolmikko Jyri Korsman, Joonas Naava ja Heikki Luukkonen uskovat Suomeen. Trion mukaan Suomi vie finaalin 3–1. Kuva: Jussi Ojala

Suomen nuorten maajoukkueen valmennuskolmikko Jyri Korsman, Joonas Naava ja Heikki Luukkonen uskovat Suomeen. Trion mukaan Suomi vie finaalin 3–1. Kuva: Jussi Ojala

MM-kisahuuma alkaa vähitellen olla huipussaan Göteborgin Scandinavium-hallin katsomossa ja käytävillä. Pääkallo.fi kävi kysymässä tutuilta suomalaisilta salibandyhahmoilta, miten Suomen ja Ruotsin välisessä MM-finaalissa käy.

Ex-liiga- ja maajoukkuepelaaja Raine Laine sanoi, että Suomi voittaa finaalin 4–3. Laine ennusti, että Suomi pitää ensimmäisen erän lukemat tasaisina ja pieninä. Tämän jälkeen Ruotsi turhautuu ja heillä keittää yli.

Ex-liiga- ja maajoukkuepelaaja Raine Laine sanoi, että Suomi voittaa finaalin 4–3. Laine ennusti, että Suomi pitää ensimmäisen erän lukemat tasaisina ja pieninä. Tämän jälkeen Ruotsi turhautuu ja heillä keittää yli.

PSS-luotsi Teemu Kalinainen veikkasi Ruotsin voittavan 8–4. Suomen osalta Kalinainen näki tärkeänä avauspelin ja Mika Kohosen johtaman kolmosketjun puolustuspelin.

PSS-luotsi Teemu Kalinainen veikkasi Ruotsin voittavan 8–4. Suomen osalta Kalinainen näki tärkeänä avauspelin ja Mika Kohosen johtaman kolmosketjun puolustuspelin.

Salibandyfani Tero Töyrylä veikkasi yllättäen Ruotsin voittavan 6–5. Perään hän kuitenkin lisäsi, että "sydän sanoo kyllä muuta, Suomi voittaa".

Salibandyfani Tero Töyrylä veikkasi yllättäen Ruotsin voittavan 6–5. Perään hän kuitenkin lisäsi, että ”sydän sanoo kyllä muuta, Suomi voittaa”.

MyCoazh-mies ja Oona ja Veera Kaupin isä Jussi Kauppi paalutti, että Suomi vie 5–4. Kaupin mukaan pelissä on kaksi tärkeää pointtia: 1. Erotuomarit isossa roolissa, Suomi yrittää pelata ylikovaa ja tärkeää on se, että mihin kohtaan jäähyn raja vedetään. 2. Ruotsin maalivahti on yli-itsevarma. Häntä saa horjutettua yhdellä helpolla maalilla.

MyCoazh-mies ja Oona ja Veera Kaupin isä Jussi Kauppi paalutti, että Suomi vie 5–4. Kaupin mukaan pelissä on kaksi tärkeää pointtia: 1. Erotuomarit isossa roolissa, Suomi yrittää pelata ylikovaa ja tärkeää on se, että mihin kohtaan jäähyn raja vedetään. 2. Ruotsin maalivahti on yli-itsevarma. Häntä saa horjutettua yhdellä helpolla maalilla.

SPV-hyökkääjä Henri Myllymäki totesi, että Suomi vie 3–2. Kultaa tulee erinomaisen maalivahtipelin ja tiiviin puolustuksen ansiosta.

SPV-hyökkääjä Henri Myllymäki totesi, että Suomi vie 3–2. Kultaa tulee erinomaisen maalivahtipelin ja tiiviin puolustuksen ansiosta.

Salibandyliiton koulutuskoordinaattori Miikka Lamu ja valmennuskoordinaattori Lasse Eriksson sanoivat, että Suomella onnistuu puolustuspeli finaalissa ja Suomi iskee vastareista. Suomi voittaa heidän mukaansa niukasti 5–4.

Salibandyliiton koulutuskoordinaattori Miikka Lamu ja valmennuskoordinaattori Lasse Eriksson sanoivat, että Suomella onnistuu puolustuspeli finaalissa ja Suomi iskee vastareista. Suomi voittaa heidän mukaansa niukasti 5–4.

Entiset huipputuomarit Tommi Riihimäki ja Juha Sirkka eivät uskoneet Suomen mahdollisuuksiin. Finaalin pesukone päättyy heidän mukaansa tilanteessa 9–3. He perustelivat veikkaustaan sillä, että Ruotsi oli omassa välierässään vapautunut, kun taas Suomella oli vaikeaa.

Entiset huipputuomarit Tommi Riihimäki ja Juha Sirkka eivät uskoneet Suomen mahdollisuuksiin. Finaalin pesukone päättyy heidän mukaansa tilanteessa 9–3. He perustelivat veikkaustaan sillä, että Ruotsi oli omassa välierässään vapautunut, kun taas Suomella oli vaikeaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.