Miehet

Pääkallotodistus: Salinille viisi kalloa – kolmosketjulle risuja

09.12.
2014
11 Kommenttia
10
Miehet
Siellä lepää. Eemeli Salin on juuri upottanut upeasti läpiajosta Suomen avausmaalin. Kuva: IFF

Siellä lepää. Eemeli Salin on juuri upottanut upeasti läpiajosta Suomen avausmaalin. Kuva: IFF

Pääkallo.fi jakaa jokaisen Suomen ottelun jälkeen pelaajille risuja ja ruusuja, eli Pääkallon tapauksessa kalloja asteikolla 1-5. Ruotsi-ottelun kallot tulevat tässä.

Eemeli Salin oli tänään energisyydellään ja ennakkoluulottomuudella viiden kallon arvoinen pelaaja. Pääkallo.fi-toimitus näki myös, että puolustuspään pelaajat ansaitsivat tänään suurempaa kiitosta kuin hyökkäyspään pelaajisto. Etenkin kolmoskentän hyökkääjien edesottamukset jäivät tänään vaisuiksi.

Maalivahdit:
Tomi Ikonen, ei pelannut
Eero Kosonen, 4 kalloa

Puolustajat:
Janne Lamminen, 2 kalloa
Juha Kivilehto, 3 kalloa
Nico Salo, 4 kalloa
Risto Töllikkö, 3 kalloa
Lauri Stenfors, 4 kalloa
Tatu Väänänen, 3 kalloa
Mikael Lax, ei arvosanaa

Hyökkääjät:
Lauri Kapanen, 2 kalloa
Jani Kukkola, 3 kalloa
Mika Moilanen, 2 kalloa
Eemeli Salin, 5 kalloa
Oscar Hänninen, 4 kalloa
Rickie Hyvärinen, 3 kalloa
Tero Tiitu, 3 kalloa
Mika Kohonen, 2 kalloa
Jami Manninen, 2 kalloa
Kari Koskelainen, 1 kallo
Miko Kailiala, ei pelannut

– – – – –

5 kalloa = maailmanluokan suoritus
4 kalloa = keskitasoa parempi suoritus
3 kalloa = keskivertosuoritus, perustekemistä
2 kalloa = parannettavaa jäi
1 kallo = luokaton suoritus

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Rampe
09/12/2014
Mistä ihmeestä sait Hänniselle 4 kalloa; en huomannut et ois ollu ees kokoonpanossa, samoin kuin Kohonen ja Koskelainen.
Timpe
09/12/2014
Kohonen kuin muumipappa. amu ahonenkin ois jalalla nopeampi nykyään!
Kumiukko hänninen
09/12/2014
Hänninen tais kerran tai kaks menettää pallon pelissä. Oisko se tarpeeks hyvä syy 4kallolle? Muuten pelas perusvarmaa kumiukkopeliänsä
Rampe
10/12/2014
Mutta kun se Hännisen peli harvemmin tuottaa tulosta liigassakaan. Täysin yliarvostattu. Suomesta löytyy useita parempia. Pitää pelata eteenpäin. Pian Oilersissakin 3. kentän miehiä.....
JiiK
10/12/2014
Joo varsinkin kun Suomella on kuitenkin noita kv-mitat täyttäviä senttereitä joka jengi täynnä... Hänninen on tätä menoa myös seuraavissa kisoissa.
Katsoja
10/12/2014
Kallot hyvin arvioitu, ainoastaan Kohonen saanut yhden kallon liikaa vanhalla maineellaan.
Kettunen on nyt tiukassa paikassa, nyt nähdään jo virheet mitä tehtiin kun valittiin liikaa konkareita. Tiitu olisi yksin riittänyt tuomaan kokemusta pukukoppiin. Nyt siellä on kahden kerroksen pelaajia, ylhäällä konkarit kertovat kuinka me voitimme neljä vuotta sitten maailmanmestaruuden ja alhaalla aliarvostetut keltanokat jotka ovat nälkäisiä, nopeita ja taitavia. Jokainen ensikertalainen on onnistunut loistavasti ja ansainnut paikkansa maajoukkueessa, samaa ei valitettavasti voi sanoa kokeneista pelaajista..
Salibandy on kehittynyt viimeisen neljän vuoden aikana niin vauhdikkaaksi peliksi että vanhoilla opeilla ja näytöillä ei vaan pysy kehityksessä mukana.
Toivotaan että Suomi pääsee vielä finaaliin Ruotsia vastaan, toisin tippuminen mitalleilta ei olisi fiasko vaan pakottaisi liiton tekemään radikaalin muutoksen valmennukseen joka tarvitaan jo nyt nähdyn perusteella.
S7
10/12/2014
Ihan oikein kallot Hänniselle, miten muuten Hännisen ketju joka pelissä Suomen paras ketju? Ei ehkä tehoja, mutta Rickie ja Salin hoitaa sen homman. Toivottavasti Rickie pystyy pelaamaan, koska toi duo on ollut Suomen vaarallisin. Pitää nyt niellä ylpeyteni ja todeta, että hyvä jätkä tää Salin ja täysin oikein että valittiin kisoihin--> mulla oli epäilykset ei ole enää. Ens vuonna varmaan sitten lähtee Ruotsiin, kutsuja on varmasti tulossa...
nopea kaveri
10/12/2014
Ihmettelen tuota salinin saamaa jäähyä, mielestäni osui kyllä palloon. Tuomareilta jäi monta muuta selvää suomalaisrappausta viheltämättä mutta tama heppoinen jäähy sitten "ratkaisi".

On kyllä sähäkkä kaveri, näitä tarvittaisiin se 20 niin voisi pärjätä.

Kivilehto ei ehtinyt kuin rikkomaan, mutta miksi tuollaisia jalkaliippejä maalin takana, niissä voi käydä pahasti.
HAH
10/12/2014
Hännisen rooli nimenomaa puolustava ja tasapainottava, ei koskaan ole ollutkaan varsinainen pistelinko. Pelannut erittäin hyvin ja iso syy sille miksi kakkonen Suomen paras ketju näissä kisoissa.

Kunhan saadaan Rickie ja Miklu kehiin niin hyvä tulee! Koskelainen ainakin helvettiin ja voisiko Mihun tilalle laittaa esim Väänäsen? Nousisi Lax kokoonpanoon. Yv:llä myös Mihun paikalle Rickie niin saadaan viivapelotetta!
PR
11/12/2014
Kyllä se on niin, että Tiitun ja Kohosen pelit kansainvälisissä otteluissa on pelattu. Herran jestas miten pihalla ukot oli koko matsin. Kohonen oli ihan ok, kun peli seisoi ja sai pallon lapaan rauhassa. Silloin sai syötön aina omille, mutta kuinka moni niistä oli ns peliä eteenpäin vievä syöttö. Ei kovinkaan moni.
Tiitu ei näytä osuvan enää mistään maaliin ja se saa miehen sitten yliyrittämään ja ampumaan ylivoimalla esim nollakulmasta epätoivoisia siipasuja.

Kumpaakaan noista herroista ei pitäisi peluuttaa enää sekuntiakaan näissä kisoissa. Samoin Kivilehdon paikka ykkösen takana on siinä ja siinä. Lähinnä helvetin tyhmiä syöksyjä vastustajan jalkoihin. Ei juuri muuta. Tosin ei se parina pelaava Lamminenkaan mitenkään kovin hyvin ole vetäny, joten Kivilehtokin menee vielä siinä mielessä.

Kaiken kaikkiaan Suomelta muutenkin jotenkin tosi vaisu peli Ruotsia vastaan. Kai se vaan sitten oli niin kova joukkue vastassa, että juuri mitään ei saada aikaan. Toivon mukaan jatkossa esim Manninen saa pelata alusta asti, koska miehellä tuntuu olevan asenne kohdallaan ja hyvä liike yhdistettynä kohtalaisen vaaralliseen vetoon on hyvä yhdistelmä.
pekko22
11/12/2014
Miksei mistään voi seurata salibandyn mm kisoja, jotka ilmeiseti ovat menossa? Eikö suomessa kiinnostaa muut, kuin omat pelit??

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.