Maajoukkueet

Päävalmentaja Kettunen Ruotsi-ottelusta: ”Alivoima oli kuluttavaa”

09.12.
2014
0 Kommenttia
2
Maajoukkueet
Petri Kettunen näki, että eritoten useat alivoimat söivät Suomen tehoja hyökkäyspäässä. Kuvassa kapteeni Mika Kohonen keskustelee tuomariston kanssa. Kuva: Salibandyliiga

Petri Kettunen näki, että eritoten useat alivoimat söivät Suomen iskukykyä. Kuvassa Mika Kohonen keskustelee tuomariston kanssa. Kuva: Salibandyliiga

Kahden maailman parhaan salibandymaajoukkueen kohtaaminen päättyi tiistain iltaottelussa Ruotsin hyväksi luvuin 5-2. Tuloksen myötä Ruotsista leivottiin A-lohkon voittaja.

Suomen päävalmentaja Petri Kettunen näki Suomen pelissä hyvää tappiosta huolimatta.

– Ihan hyvää peliä. Maalipaikkoja oli riittävästi. Alivoimaa oli ihan valtavasti. Kulutti kyllä meitä ja vaikutti meidän hyökkäyspeliin negatiivisesti, kommentoi Kettunen Scandinaviumin uumenissa ottelun jälkeen.

Suomi joutui alivoimalle kuudesti, joista Ruotsi rokotti kaksi maalia. Kettunen ei kuitenkaan lähtenyt ruotimaan syitä sille miksi Suomi istui jäähyllä niin paljon enemmän kuin vastustaja.

– No tuommoiseen minun on ihan turha ottaa kantaa. Pelaajat pelaa, valmentajat valmentaa ja tuomarit viheltää, vastasi Kettunen eikä lähtenyt kommentoimaan tuomarilinjaa Pääkallo.fi:lle.

Suomi pelasi erinomaisesti ensimmäisessä erässä ja oli toisen erän jälkeen vielä hyvissä asemissa pelin ollessa tasan. Kolmannessa Ruotsi kuitenkin ratkaisi ottelun ja vei voiton väsähtäneiden suomalaisten nenän edestä.

– Siihen on ihan selkeä syy. Alivoima oli kuluttavaa. Toisaalta noista maaleista esimerkiksi yksi tuli ylivoimalla ja viimeinen tyhjiin, analysoi Kettunen ottelun ratkaisuhetkiä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.