Maajoukkueet

Päävalmentaja Petri Kettunen Tshekki-välierästä: ”Nihkeä peli oli”

13.12.
2014
0 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Petri Kettunen näki, että Suomen esitys Tshekkiä vastaan oli nihkeä. Kuva: IFF

Petri Kettunen näki, että Suomen Tshekki-välierä oli nihkeä ottelu. Kuva: IFF

Suomi harjasi Tshekin tieltään salibandyn MM-kisojen välierissä lukemin 6-3 ja pelaa huomisessa MM-finaalissa. Suomi pelaa MM-finaalissa viidennen kerran putkeen.

Päävalmentaja Petri Kettunen ei ollut täysin tyytyväinen omiensa esitykseen ottelun jälkeen.

– Nihkeä peli oli. Ei lähtenyt oikein lentoon missään vaiheessa. Pallon kanssa oli tosi arkaa peliä. Vaikutti jännittävän, eikä ollut rentoa. Viimeiset 20 minuuttia olivat kuitenkin järkevää peliä, analysoi Kettunen Suomen esitystä.

Suomen finaalivastustaja ei ole vielä selvillä. Ruotsi ja Sveitsi kohtaavat toisessa välierässä. Ennakkoarvioissa varmimpana vahvimpana edhokkaana pidetään edellisistä finaaleista tuttua Ruotsia.

– En rupea olettamaan mitään. Pitää pystyä parantamaan. Varsinkin pallollista peliä. Pitää olla rohkempi pallon kanssa ja uskaltaa haastaa, tulee vastaan sitten Ruotsi tai Sveitsi, sanoi Kettunen eikä suostunut vielä spekuloimaan kumpi joukkue tulee hänen vastaan.

Suomi kohtasi jo alkusarjassa kisojen suurimman ennakkosuosikin Ruotsin. Ruotsi oli silloin vahvempi lukemin 5-2.

– Ei mitään isompia muutoksia. Vähemmän on varaa istua jäähyllä. Erikoistilanteet ratkaisivat viimeksi paljon. Muuten voidaan pelata pitkälti samalla tavalla. Tiistain jälkeen tuomarilinja on muuttunut parempaan suuntaan, joka on meille hyvä, arvioi Kettunen asioita joita pitäisi parantaa jos vastaan astelee hallitseva mestari Ruotsi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.