Maajoukkueet

Potentiaalinen 2016 MM-kisojen ykköspakki finaalitappion jälkeen: ”Keltapaidoille pomppi”

14.12.
2014
0 Kommenttia
6
Maajoukkueet
Nico Salo, 20, purki kypsästi tuntojaan MM-finaalitappion jälkeen lehdistölle. Kuva: Timo Mäkynen

Nico Salo, 20, purki kypsästi tuntojaan MM-finaalitappion jälkeen lehdistölle. Kuva: Timo Mäkynen

Salibandyn MM-kisojen tähdistöön valittiin suomalaispuolustajista Tatu Väänänen, mutta Suomen paras puolustaja kisoissa oli monien mielestä Nico Salo.

Pukukoppikäytävälle valui pettyneitä suomalaisia Ruotsille lukemin 2-3 hävityn finaalin jälkeen. Salo saapui lehdistön jututettavaksi ensimmäisten joukossa.

– En nyt heti finaalin jälkeen pysty miettimään näitä kisoja kokonaisuutena. On sellainen harmitus päällä. Tämä oli pienestä kiinni, Salo huokasi.

Pieni ero Suomen ja Ruotsin välille syntyi pienistä asioista. Suomella oli lopussa vielä paikat tasoittaa ja viedä ottelu jatkoajalle.

– Keltapaidoille tänään vain pomppi pallot sinne maaliin. Eepi (Kosonen) pelasi maalissa huikean pelin. Hän antoi meille mahdollisuuden voittaa, Salo kehui vuolaasti.

Vasta 20-vuotias nuorukainen pelasi mahtavat kisat ennakkoluulottomasti kakkoskentän takana. Jo finaalin avauserässä hän järjesteli pari hyvää maalintekopaikkaa ketjukavereilleen. Latviassa vuonna 2016 pelattaviin MM-kisoihin Salo on tyrkyllä Suomen ykköspakiksi.

– No toivottavasti olen, Salo vastasi väitteeseen.

– Hommat jatkuvat. Mennään päivä, viikko ja kausi kerrallaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Timo Mäkynen
Timo Mäkynen
Twitter: @tirsamaa

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.