Miehet

PSS murskasi M-Teamin – katso keskiviikon salibandytulokset

17.12.
2014
1 Kommentti
0
Miehet
PSS pääsi juhlimaan maalia illan ottelussa yksitoista kertaa. Arkistokuva: Esa Takalo

PSS pääsi juhlimaan maalia illan ottelussa yksitoista kertaa. Arkistokuva: Esa Takalo

Suomen salibandymaailma alkaa vähitellen palata arkeen miesten MM-kisojen jälkeen ja ennen joulua pelataan vielä muutama kierros kaikissa pääsarjoissa. Keskiviikkona pelattiin kahdella paikkakunnalla: Porvoossa PSS kylvetti M-Teamia naisten Salibandyliigassa ja miesten Divarissa Erä ja SBS Masku iskivät yhteen Tapanilassa.

PSS oli ankara kotijoukkue ja vei M-Teamia murskalukemin 11-0 (2-0, 4-0, 5-0). Joukkueen tehokkain oli Jonna Karonen pisteillä 2+2 ja Krista Nieminen sai tililleen nollapelin 15 torjunnalla.

Miesten Divarissa Erä Akatemia ja SBS Masku tasasivat pisteet lukemin 5-5 (1-1, 3-3, 1-1, 0-0). Kärkitehot 1+3 kellottanut Petri Ikonen viimeisteli 5-5-maalin vain viisi sekuntia ennen kolmannen erän loppusummeria Erän pelatessa kuudella kenttäpelaajalla. Jatkoajalla kumpikaan ei onnistunut viimeistelemään voittomaalia, joten ottelussa päädyttiin pistejakoon.

Naisten Salibandyliiga
18:30 PSS-M-Team 11-0

Miesten Divari
18:30 Erä Akatemia-SBS Masku 5-5

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
seuraaja
18/12/2014
Masku ruvennut parantumaan, nyt kannattaa jokanen vastustaja olla hereillä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.