Divarit

SB Vaasan voitto suli käsittämättömästi minuutissa – katso sunnuntain Divari-tulokset

07.12.
2014
1 Kommentti
9
Divarit
Steelersin Nico Jonaeson mestaroi päätöserän kirissä tehot 2+1. Kuva: Jari Turunen

Steelersin Nico Jonaeson mestaroi päätöserän kirissä tehot 2+1. Kuva: Jari Turunen

Suomen pääsarjoissa pelattiin tänään ainoastaan miesten Divaria. Blue Fox haki vierasvoiton Limingalta ja SB Vaasa koki järkyttävän sulamisen Hämeenlinnan Steelersiä vastaan.

SB Vaasa pelasi Elenia Areenalla Hämeenlinnan Steelersin vieraana. Maalittoman avauserän jälkeen Vaasa hivuttautui toisessa erässä kahden maalin johtoon. Kolmannen erän puolivälin tienoilla vaasalaisille sattui kuitenkin harvinaisen musta reippaan minuutin jakso, sillä Steelers rynni aikavälillä 48:01 – 49.08 maalin takaa-ajoasemasta 5-2 -johtoon.

Neljä maalia minuuttiin ja seitsemään sekuntiin oli liikaa, eikä Vaasa tästä toipunut. Erityistä oli sekin, että Vaasa otti 3-2 -osuman jälkeen aikalisänkin, mutta Steelers jatkoi silti murhaavaa rynnistystään.

Steelers voitti viimeisen erän murskaavasti 8-1 ja koko ottelun näin ollen 8-3 (0-0, 0-2, 8-1). Ottelun paras pistemies oli tehot 2+1 tehnyt Nico Jonaeson. Kummassakin päädyssä maalivahdit pelasivat mainiosti.

Limingan Niittomiesten ja Blue Foxin välinen ottelu oli niin ikään värikäs ja tarjosi yleisölle viihdettä maalien muodossa. Kamppailu päättyi lopulta 7-8 (3-3, 0-3, 4-2) -vierasvoittoon. Sinikettujen ykkösvitja oli jälleen yllättävän vaisu, ja voiton takasivat tällä kertaa Anton Kallvikin neljä maalia.

Divarin tulokset:
LNM – Blue Fox 7-8
Steelers – SB Vaasa 8-3

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Korjaus
08/12/2014
Toimitukselle:
Ei sanota Limingalta vaan Limingasta. Eli ei -lta vaan -sta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.