Liigat

Suomen maajoukkuemaalivahti tekee paluun ruotsalaisseuraan – ”Nyt menemme päätyyn asti”

12.12.
2014
1 Kommentti
0
Liigat
Jonna Mäkelä (kesk.) on ollut jo pitkään kiistatta yksi maailman parhaista naismaalivahdeista. Kuva: Salibandyliiga

Jonna Mäkelä (kesk.) on ollut jo pitkään kiistatta yksi maailman parhaista naismaalivahdeista. Kuva: Salibandyliiga

Suomen naisten salibandymaajoukkueen pitkäaikainen ykkösmaalivahti Jonna Mäkelä on solminut loppukautta koskevan sopimuksen KAIS Moran kanssa. Mäkelä oli viime kaudella voittamassa Ruotsin Superliigan hopeaa Moran paidassa, ja kauden päätteeksi hänet valittiin liigan parhaaksi maalivahdiksi.

Mäkelä on pelannut tällä kaudella Salibandyliigaa Lappeenrannan NST:ssä. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Mäkelän torjuntaprosentti on vakuuttava 85,06. Mora on tällä hetkellä Superliigan sarjataulukossa toisena.

– Haluan haastaa itseni jälleen. Viime vuonna olimme häviämässä liigan finaaleissa, ja nyt menemme päätyyn asti. Minulla on paljon hyviä muistoja viime kaudesta, ja tästä tulee mielenkiintoinen kevät, Mäkelä kertoi KAIS Moran verkkosivuilla.

Myös Moran päävalmentaja Roger Jonsson on innoissaan Mäkelän siirrosta, ja hän tuntuu tietävän, mitä kokeneella veräjänvartijalla on tarjota joukkueelle.

– Näin Jonnan (Mäkelä) pelaavan ensi kerran vuonna 2008 ja ajattelin, että hän on todella hyvä maalivahti. Viime kaudella hän oli suorastaan ilmiömäinen meillä pelaamissaan otteluissa. Hän vain kasvoi kauden aikana yhä enemmän, ja palkintona siitä oli valinta vuoden maalivahdiksi, Jonsson hehkuttaa Moran tiedotteessa.

Lähde: KAIS Moran tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Saivari
12/12/2014
Onko nyt kasvanut vielä lisää edelliskauteen verrattuna? Onko enää yhtään pallonmentävää koloa? Joutuuko ostamaan lennoilla kaksi paikkaa? Kjeh Kjeh!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.