Maajoukkueet

Suomi ja Ruotsi odotetusti välieriin – katso torstain MM-tulokset

11.12.
2014
0 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Viro jäi selkeästi Ruotsin jyrän alle. Lopputulos oli peräti 17-0. Kuva: IFF

Viro jäi selkeästi Ruotsin jyrän alle. Tuloksena oli karu 17-0-voitto isäntämaalle. Kuva: IFF

Salibandyn MM-kisoissa oli tänään vilkas pelipäivä. Kaksi joukkuetta varmisti välieräpaikkansa, kun Suomi ja Ruotsi lanasivat odotetusti Norjan ja Viron puolivälierissä.

Suomi esitti Norjaa vastaan rutiininomaisia otteita ja kaatoi vuonomaan helposti lukemin 6-1. Suomen välierävastus on joko Tanska tai Tshekki. Ruotsi taasen murskasi Viron iltaottelussa lukemin 17-0. Ruotsin tuleva välierävastustaja on Latvia tai Sveitsi.

Saksa sai hiukan balsamia haavoihin eilisen Tanska-tappion jälkeen ja kaatoi USA:n jatkoajalla luvuin 6-5 ja. Kanada taipui Slovakian käsittelyssä lukemin 3-5. Näin ollen Saksa ja Slovakia ratkaisevat sijat 9-10. USA ja Kanada pelaavat sijoitusottelunsa sijoista 11-12.

Viimeiset neljä MM-sijaa ratkottiin tänään. Venäjä oli Australiaa selkeästi vahvempi ja voitti ottelun lukemin 11-4. Venäjä sijoittui siis sijalle 13 ja Australia oli 14. Kisojen toinen Aasian derby ratkesi tällä kertaa Japanin hyväksi lukemin 5-4 ja. Japanista leivottiin näin ollen kisojen 15 ja jumboksi jäi Etelä-Korea.

Torstain MM-tulokset:

Puolivälierät:
Suomi-Norja 6-1
Ruotsi-Viro 17-0

Sijat 9-12:
Kanada-Slovakia 3-5
USA-Saksa 5-6 ja.

Sijat 13-16
Australia-Venäjä 4-11 sijat 13-14
Japani-Korea 5-4 ja. sijat 15-16

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.