Maajoukkueet

Superlupaava Salo voitetun välierän jälkeen: ”Kylmät väreet meni heti, kun mainitsit MM-finaalin”

13.12.
2014
0 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Nico Salo tarjoili hienon syötön Miko Kailialan maaliin. Kuva: Salibandyliiga

Nico Salo tarjoili hienon syötön Miko Kailialan maaliin. Kuva: Salibandyliiga

Suomi voitti Tshekin tiukassa välieräkamppailussa salibandyn MM-kilpailuissa Göteborgissa. Lukemat komeilivat taululla suomalaisten suosioksi 6-3. Suomen joukkueen pallovarma puolustaja Nico Salo säteili hyvää mieltä ottelun jälkeen Pääkallo.fi:lle.

Suomen peli oli pallon kanssa ajoittain hermostunutta ja viimeisessä erässä istuttiin liikaa jäähyllä. Tarvittava tehtiin kuitenkin.

– Kaikesta näki, että kyseessä oli välierä. Pallo poltti vähän turhan paljon lavoissa, Salo totesi.

Salon pelaaminen on peli peliltä itsevarmempaa ja katsomoon välittyy tunnelma, että miehen itseluottamus kasvaa silmissä. Hänen harteillaan on ollut iso osa Suomen kolmoskentällisen pelin avaamisesta ja tänään kiitoksena siitä tilille merkattiin myös syöttö Miko Kailialan 4-3-voittomaaliin.

– Hyvä meno ja meininki on ollut kyllä. Turnauksen edetessä on saanut jatkuvasti enemmän mielenrauhaa ja on voinut keskittyä henkilökohtaiseen tekemiseen paremmin ja paremmin. Kokeneet pelaajat ovat antaneet paljon tärkeää tsemppiä, etenkin Mika Kohonen. Hienoa tuossa kentällisessä on pelata, Salo analysoi omaa turnaustaan.

Classicin 20-vuotias puolustajalupaus pelaa ensimmäisessä MM-turnauksessaan huomenna maailmanmestaruudesta joko Ruotsia tai Sveitsiä vastaan. Mitä fiiliksiä se herättää?

– Kylmät väreet menivät saman tien, kun mainitsit sanan MM-finaali. Onhan tämä huikea kokemus itselle ja koko joukkueelle pelata Ruotsia vastaan heidän kotiareenallaan. Pitää osata nauttia täysin rinnoin, Salo hymyili täyteen ammutulla pressikäytävällä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.