Maajoukkueet

Tshekki ja Sveitsi odotetusti välieriin – katso perjantain MM-tulokset

12.12.
2014
0 Kommenttia
0
Maajoukkueet
Tässä syntyy Sveitsin Manuel Maurerin 1-0 Latvian verkkoon. Kuva: IFF

Tässä syntyy Sveitsin Manuel Maurerin 1-0 Latvian verkkoon. Kuva: IFF

Tanskan 5-1 kaatanut Tshekki sai seuraa välieriin Sveitsistä, joka kukisti omassa puolivälierässään Latvian lopulta selvästi 6-1. Huomiset välieräparit ovat täten Suomi-Tshekki ja Ruotsi-Sveitsi.

Etenkin avauserässä Latvialla oli mahdollisuuksia maalintekoon, mutta Sveitsin puolustus maalivahti Pascal Meierin johdolla kesti. Toisessa päässä Sveitsi oli tehokkaampi, ja se lipui ensimmäisen 26 minuutin aikana kolmen maalin johtoon.

Päätöserässä Latvia yritti viritellä kiriä, mutta Patrick Mendelinin 4-0 lopetti viimeistään altavastaajan pyristelyt. Nollan Latvia sai sentään rikki, kun Arturs Jursevskis osui ajassa 58.37. Entinen Classic-hyökkääjä Adrian Zimmermann viimeisteli kolmannessa erässä kaksi maalia.

Välierissä pelaavat Suomi, Ruotsi, Tshekki ja Sveitsi, aivan kuten vuosina 2002, 2004, 2006, 2008 ja 2010. Suomi-Tshekki pelataan huomenna klo 14, ja Ruotsi pääsee kotiyleisönsä eteen Sveitsiä vastaan klo 17.15.

Perjantain MM-tulokset:
Saksa-Slovakia 7-5 (Saksalle kisojen 9. sija)
USA-Kanada 5-4 (USA:lle 11. sija)
Tshekki-Tanska 5-1
Sveitsi-Latvia 6-1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.