Miehet

Twitter-kansa ei antanut Suomelle armoa – ”Suomalaismustikat kypsiä poimittavaksi finaalissa”

09.12.
2014
1 Kommentti
3
Miehet
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Suomi hävisi tiistaina salibandyn miesten MM-kisojen alkusarjan päätösottelun Ruotsille lukemin 5–2. Pääkallo.fi koosti huippuväännön kirvoittamia Twitter-kommentteja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Jarkko
09/12/2014
Kyllä kovasti oli pelissä hienoja hetkiä, mut kuitenkin ratkaisevat väännöt hävittiin. Jo kisojen tässä vaiheessa voi sanoa et Suomi näköjään joutuu pelaamaan vain kahdella kentällä, eikä ykkösestäkään ole paljon valoa näkynyt. Parempi joukkue löytyis ehkä reservistä. Ei vaan kerkee näihin kekkereihin.....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.