Maajoukkueet

Upean alivoimamaalin taistellut Eemeli Salin: ”Kaikki jäi kentälle”

09.12.
2014
0 Kommenttia
5
Maajoukkueet
Tähtipakki Martin Östholm ihmetteli vierestä, kun Eemeli Salin vei Suomen 1-0-johtoon alivoimalla. Kuva: Salibandyliiga

Tähtipakki Martin Östholm ihmetteli vierestä, kun Eemeli Salin vei Suomen 1-0-johtoon alivoimalla. Kuva: Salibandyliiga

MM-debytantti Eemeli Salin jatkoi vahvoja otteitaan tänään Ruotsia vastaan ja hiljensi MM-kisojen alkusarjojen kaikkien aikojen ennätysyleisön ensimmäisen erän upealla alivoimasoolollaan.

Väkivahva hyökkääjä kertoi Pääkallo.fi:lle, että Suomi teki kaikkensa voiton eteen.

– No kovaa vääntöä oli alusta loppuun. Kaikki jäi kentälle. Osittain oli hyvääkin peliä. Lopputulos jätti nälkää, kommentoi hikikarpaloilla kyllästetty Salin Scandinaviumin pressikäytävällä.

Ruotsi on ollut Suomelle vaikea vastus viimeisinä vuosina ja kovin usein suomalaisilta ei olla nähty näin tasapainoista suoritusta länsinaapuria vastaan. Tänään Suomi pelasi kuitenkin ensimmäisessä erässä parasta salibandya mitä maajoukkueelta on nähty miesmuistiin. Ruotsi vaikutti jopa turhautuvan.

– Tykkäävät pitää palloa. Kuten se on omaan silmään näyttänyt muissakin peleissä. Alussa saatiin pidettyä palloa itse ja Ruotsi pois pallolta. Huomasi, että se ei ollut kaverille hyväksi, koska heidän selkein vahvuus on juuri pallollisessa pelissä, arvioi Salin vastustajaa.

Pelissä mentiin erittäin kovaa ja miestä kaatui mattoon kuin pohjalaisissa painikisoissa konsanaan. Salin piti Suomen vahvaa fyysistä suoritusta itsestäänselvyytenä, jota ei tarvinnut erikseen painottaa.

– No se on tietenkin itsestäänselvyys ja pitää tulla automaattisesti. Ei tässä pelissä pärjää muuten. Pelissä oli latausta. Hyvä fiilis oli ennen peliä tänään, vakuutti fyysisestä pelistä nauttiva Salin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.