Liigat

Valmentajanvaihdos ei auttanut TPS:aa – katso lauantain salibandytulokset

06.12.
2014
0 Kommenttia
2
Liigat
Voitto TPS:stä toi valoa Happeen naisten synkkään alkukauteen. Kuva: Markku Taurama

Voitto TPS:sta toi valoa Happeen naisten synkkään alkukauteen. Kuva: Markku Taurama

TPS:n naisten joukkue vaihtoi kuluneella viikolla päävalmentajaa. Matti Kaipion aika joukkueen peräsimessä ei kuitenkaan saanut lentävää lähtöä, vaan joukkue hävisi kotonaan Happeelle luvuin 1-4.

Tappio oli TPS:lle viides perättäinen. Joukkue on sarjassa kymmenentenä. Happeen Jenni Timonen oli ottelun tehonainen ja iski pisteet 1+1 ottelussa.

SC Classic oli kerännyt kiukkua viime viikon Papas-tappiosta ja tänään sen sai tuta M-Team, joka jäi tamperelaisten jalkoihin luvuin 4-14. Vieraiden Eliisa Alanko pommitti ottelussa tehot 3+5. Nina Rantala komppasi pistein 3+2.

Miesten Divarissa SB Vaasa katkaisi kolmen ottelun tappioputken kaatamalla Blackbirdsin vieraissa luvuin 6-8. Vaasalaisten pistetehtailusta vastasivat eritoten Pekka Kontturi(2+1), Thomas Backman (2+0) ja Teppo Haakana (2+0).

Blue Fox nappasi jo neljännen perättäisen voittonsa lannistamalla LaSB:in kotonaan luvuin 10-8. Voitto vahvisti Blue Foxin asemaa Divarin sarjakakkosena. Harvemmin tehotilastoissa paistattelevalla puolustaja Ville Rynnäksellä oli todellinen lentokeli ja mies tykitti ottelussa tehopisteet 4+1.

Lauantain salibandytulokset:

Naisten Salibandyliiga:
M-Team-Classic 4-14
Papas-SB Vantaa 7-3
PSS-Steelers JSB 7-2
TPS-Happee 1-4

Miesten Divari:
SBS Masku-Loviisan Tor 6-10
Blue Fox-LaSB 10-8
LNM-PSS 14-5
Steelers-M-Team 4-3
Blackbirds-SB Vaasa 6-8
Erä Akatemia-SB Welhot 6-11

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.