Liigat

Video: Classic–Oilers kaikki maalit – Classic murskaava, Salon soolo illan kruunu

22.12.
2014
7 Kommenttia
3
Liigat
Classic pöllytti Oilersin verkkoa huolella. Kuva: Esa Takalo

Classic pöllytti Oilersin verkkoa huolella. Kuva: Esa Takalo

Classic murskasi Oilersin sunnuntaina miesten Salibandyliigassa peräti lukemin 13–6. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Ottelun tehokunkku oli vähitellen viime kauden hirmutehomoodiaan löytävä Classicin Sami Johansson, joka summasi tehot 4+1. Illan komeimmasta osumasta puolestaan vastasi Nico Salo, joka sooloili kotijoukkueen 12. osuman.

Esa Takalon kuvat Classic-Oilers-ottelusta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
PR
22/12/2014
Oilers näytti olevan jo lomilla. Herranjumala miten pa***ja syöttöjä alimpana miehenä.
RR
22/12/2014
Surkean näköistä peliä, Classic päästettiin helpolla, Oilers ei tällä hetkellä mikään mittari. Valitettavasti nämä joukkueet eivät ole välierissä tänä vuonna. Mikäli valmentajia olisi vapaan, vaihdon aika oilerssilla olisi nyt mutta ei noita kavereita kukaan enää kyllä kuntoon saa.
Laiskuutta
22/12/2014
Outside the box: Surkea maalikooste. Ei maalintekijöitä, ei maalintekoaikoja, ei koodeja, eikä edes hidastuksia. Terveisiä vaan SCClassicFamilyn julkaisutoimikunnalle: joku oikeesti katsoo näitä.
Video
22/12/2014
Ja edelleen parissa maalissa liian lähelle zoomattu, kun itse maalilaukausta ei kamera ole ehtinyt taltioida. Lappeenrannassa sitten taas päinvastainen ilmiö - kuva niin kaukaa ja laaja että joutuu post editissä kaivamaan pikseleistä informaatiota jotta joku katsoja voisi arvailla mitä kuvassa tapahtuu.
RRR
22/12/2014
No ei lerssi niin pihalla ollut happee perjantain, oli edes yritystä.
Maalikoostaja
22/12/2014
Tämän, eikä liioin Lappeenrannan koosteiden kanssa ei itselläni ole mitään tekemistä, mutta kun näistä puhe on niin osallistutaan nyt kerrankin kun itsekkin näitä kuitenkin teen.

Liiton ohjeiden mukaan kenttää pitää näkyä mahdollisimman paljon virallisessa otteluvideossa (joka myös liitolle toimitetaan), joten tuo selittänee Lappeenrannasta käyttäjän "Video" antaman palautteen. Zoomauksia virallisessa materiaalissa ei saisi olla lainkaan, eikä myöskään kuvaa katsomosta tms. vaan ainoastaan kentästä.
Laiskkuuta 2
24/12/2014
Oilerssin puoluspelaaminen täysin halutonta. Siitä seuraa näköjään että en onnistunut näkemään yhtäkään ns. polvipeittoa - eli ei viitsi pelata.
Joukkue reenattu yli..
Koppa kuntoon - Teissä on kuitenkin potentiaalia, mutta se vaatii enemmmän tarkuutta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.