Liigat

Video: Helsingborgin suomalaisilla väkevä paluu arkeen – Kukkola ratkaisi jatkoajalla

20.12.
2014
0 Kommenttia
0
Liigat
Kuvakaappaus: Warberg TV

Kuvakaappaus: Warberg TV

Ruotsin Superliigassa pelaavat Mika Moilanen olivat tositoimissa MM-kisojen jälkeen ensi kertaa eilen, kun suomalaisduon edustama Helsinborg käväisi hakemassa vieraspisteet Warbergilta jatkoaikavoitolla. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kukkola oli pelipäällä, syöttäen 2-1 -johtomaalin ylivoimalla ja tehtyään itse ratkaisevan jatkoaikamaalin. Myös Moilanen pääsi maalin makuun viimeisteltyään Helsingborgin neljännen osuman. Ykköspakkiparissa luutinut Asser Jääskeläinen jäi tehopisteittä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.