Maajoukkueet

Video: Kanadan ”suomalaispakki” paukutti hurjan ylänurkkapommin

11.12.
2014
1 Kommentti
5
Maajoukkueet
Kanadan riveissä pelaavalla Lauri Hanneliuksella (nro 6) on Kanadan ja Suomen passit. Kuva: IFF

Kanadan riveissä pelaavalla Lauri Hanneliuksella (nro 6) on Kanadan ja Suomen passit. Kuva: IFF

Keskiviikkona salibandyn MM-kisoissa haettiin viimeisiä puolivälieräjoukkueita. Kanada kohtasi omassa neljännesvälierässään Latvian. Kanada oli tuloksen valossa täysi vastaantulija, mutta ottelun komeimmasta suorituksesta vastasi suomalaisille tuttu Lauri Hannelius.

Salibandyliigaa muun muassa Kooveessa pelannut Lauri Hannelius tykitti Kanadan toisen osuman. Ja kyseessä oli todellakin tykki, sillä peliväline heilahti komeasti kaukoetäisyydeltä ylänurkkaan. Ottelun maalikoosteen ja numerolla 6 pelaavan Hanneliuksen maalin voi katsoa alla olevalta videolta.

Itse ottelussa Latvia oli parempi lukemin 10–2. Kaikki keskiviikon tulokset voi katso tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Kani
11/12/2014
Muutama huomio: Latvian yks jannu pelaa hanska toisessa kädessä. Näitä harvemmin enää näkee.

Hyvin näkee miten kanukki tuulettaa ekan maalin jälkeen toteamalla: "fuck yeah". Hienolta näyttää se.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.