Maajoukkueet

Video: Kohokohdat ottelusta Norja – Sveitsi – kisojen vanhin osui neljästi

09.12.
2014
0 Kommenttia
2
Maajoukkueet
Norja laittoi Sveitsin tänään koville B-lohkon kamppailussa. Kuva: Per Wiklund.

Norja laittoi Sveitsin tänään koville B-lohkon kamppailussa. Kuva: Per Wiklund.

Kisojen ikänestori, 38-vuotias norjalainen Willy Fauskanger, onnistui tänään maalinteossa neljä kertaa, kun Norja kohtasi Sveitsin. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan Sveitsi voitti lukemin 10-7. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.