Videot

Video: Koovee-Happee kaikki maalit – Koovee rankoi armotta Happeen virheistä

20.12.
2014
0 Kommenttia
2
Videot
Aapo Mutanen osui kahdesti Happeen verkkoon. Kuva: Topi Naskali

Aapo Mutanen osui kahdesti Happeen verkkoon. Kuva: Topi Naskali

Koovee kaatoi hallitsevan mestarin Happeen perjantain Salibandyliigan kierroksella lukemin 8-4. Kotijoukkueen Miro Lehtinen ja Aapo Mutanen osuivat kahdesti. Happeen Veli-Matti Hynynen iski hattutempun.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.