Video: Loviisan Tor – Blackbirds – Hietalan nätit harhautukset ja kolme maalisyöttöä

Andreas Hietala(kelt. #8) harhautteli Blackbirdsin nurin. Kuva: Kuvakaappaus.

Andreas Hietala(kelt. #8) harhautteli Blackbirdsin nurin. Kuva: Kuvakaappaus.
Andreas Hietala(kelt. #8) harhautteli Blackbirdsin nurin. Kuva: Kuvakaappaus.

Loviisan Tor voitti kotonaan salibandyn miesten Divarissa lauantaina Blackbirdsin lukemin 7-4. Ottelun hahmo oli kolme maalia syöttänyt ja vastustajiaan nätisti hassuttanut Andreas Hietala. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

7 comments

  1. Järjettömän hyvälaatuinen maalikooste. Toi on jo parempilaatuinen kuin YLE:llä konsanaan. Liigajoukkueet, divarista mallia!

  2. Onnittelut junnuille ekoista divari-pisteistä, hyvälle näytti tekeminen.
    Vaan keitä olivat nämä tuomarit, etenkin se hujopimpi vaaleampi?

  3. Nimimerkki HD: Miksi tämä oli järjettömän hyvä maalikooste? Miksi tästä pitäisi ottaa mallia? Itse nimittäin teen näitä maalikoosteita eräälle liigajoukkueelle (Koovee) ja haluaisin tietää mikä oli se elementti mikä teki tästä niin järjettömän hyvän? Omaan silmääni tämä nimittäin oli vaan maalikooste muiden maalikoosteiden joukossa. Kuvanlaatu on hyvää, sitä en kiellä. Mutta mitään muuta niin kovin erikoista tästä en pysty löytämään…

    Jussi Koivunen
    Koovee Salibandy

  4. Pelkästään hyvä kuvanlaatu on jo paljon koska monella liigajoukkueella ei ole käytössä edes HD-tasoa vaan laatu on jtn 360p. Ja ei kai maalikoosteessa voi mitään kummallisempaa odottaa jos kaikki maalit on videolle saatu, tietenkin pari (mahdollista) highlight torjuntaa olisi kiva saada videolle.

  5. Tuosta videosta tekee hyvännäköisen se, että se pyörii 50 framea sekunnissa, niinkun laatua valittaessa voit nähdä. (720p50) Se tekee videosta sulavan, ja sitä on mukava katsoa:) Laatuhan on sama.