Divarit

Video: Loviisan Tor – Blackbirds – Hietalan nätit harhautukset ja kolme maalisyöttöä

22.12.
2014
7 Kommenttia
5
Divarit
Andreas Hietala(kelt. #8) harhautteli Blackbirdsin nurin. Kuva: Kuvakaappaus.

Andreas Hietala(kelt. #8) harhautteli Blackbirdsin nurin. Kuva: Kuvakaappaus.

Loviisan Tor voitti kotonaan salibandyn miesten Divarissa lauantaina Blackbirdsin lukemin 7-4. Ottelun hahmo oli kolme maalia syöttänyt ja vastustajiaan nätisti hassuttanut Andreas Hietala. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
HD
22/12/2014
Järjettömän hyvälaatuinen maalikooste. Toi on jo parempilaatuinen kuin YLE:llä konsanaan. Liigajoukkueet, divarista mallia!
kädet
23/12/2014
Siinä vie loviisan datsuni bbtä kun sikaa säkissä konsanaan!
Fani, Loviisa
23/12/2014
Onnittelut junnuille ekoista divari-pisteistä, hyvälle näytti tekeminen.
Vaan keitä olivat nämä tuomarit, etenkin se hujopimpi vaaleampi?
Junnu#8
24/12/2014
Andy Hietala, Andy Hietala
Jussi K.
25/12/2014
Nimimerkki HD: Miksi tämä oli järjettömän hyvä maalikooste? Miksi tästä pitäisi ottaa mallia? Itse nimittäin teen näitä maalikoosteita eräälle liigajoukkueelle (Koovee) ja haluaisin tietää mikä oli se elementti mikä teki tästä niin järjettömän hyvän? Omaan silmääni tämä nimittäin oli vaan maalikooste muiden maalikoosteiden joukossa. Kuvanlaatu on hyvää, sitä en kiellä. Mutta mitään muuta niin kovin erikoista tästä en pysty löytämään...

Jussi Koivunen
Koovee Salibandy
Karvanoppa
25/12/2014
Pelkästään hyvä kuvanlaatu on jo paljon koska monella liigajoukkueella ei ole käytössä edes HD-tasoa vaan laatu on jtn 360p. Ja ei kai maalikoosteessa voi mitään kummallisempaa odottaa jos kaikki maalit on videolle saatu, tietenkin pari (mahdollista) highlight torjuntaa olisi kiva saada videolle.
sählyääliö
26/12/2014
Tuosta videosta tekee hyvännäköisen se, että se pyörii 50 framea sekunnissa, niinkun laatua valittaessa voit nähdä. (720p50) Se tekee videosta sulavan, ja sitä on mukava katsoa:) Laatuhan on sama.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.