Video: NST–Nokian KrP kaikki maalit – peli tasoihin suoraan jäähypenkiltä

Nokian KrP:n Henri Johansson keräsi tilastojen mukaan lauantaina tehot 0+3. Videon perusteella Johansson ei ehkä ihan kolme syöttöä olisi ansainnut. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

Nokian KrP:n Henri Johansson keräsi tilastojen mukaan lauantaina tehot 0+3. Videon perusteella Johansson ei ehkä ihan kolme syöttöä olisi ansainnut. Johansson toki antoi hienon syötön 8-8-tasoitukseen. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net
Nokian KrP:n Henri Johansson keräsi tilastojen mukaan lauantaina tehot 0+3. Videon perusteella Johansson ei ehkä ihan kolme syöttöä olisi ansainnut. Johansson toki antoi hienon syötön 8-8-tasoitukseen. Kuva: Markku Taurama / mt-kuva.net

NST ja Nokian KrP järjestivät lauantaina maalijuhlan Lappeerannan Urheilutalolla miesten Salibandyliigassa. Lopputulokseksi kirjattiin 8–8-tasapeli. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kotijoukkueen eli NST:n tehokkain oli tehot 1+2 summannut Juho Kaila. Vieraiden tehokunkku oli latvialainen Morics Krumins (2+1), joka nappasi tililleen myös ottelun viimeisen osuman. Krumins tasoitti pelin ajassa 52.42 karattuaan läpiajoon suoraan jäähyltä.

Ottelua seurasi paikan päällä komeasti 937 katsojaa, joka on NST:n runkosarjan kotiotteluiden ennätys. NST tarjosi yhteistyökumppaniensa kanssa otteluun vapaan pääsyn kaikille.

Markku Tauraman kuvat ottelusta NST–Nokian KrP.

5 comments

  1. Johansson sai yhden syöttöpisteen ihan lahjaksi. Siinähän NST:n pakki purkaa palloa pois kulmasta ja Nokian kaveri tekee maalin. Johanssonilla ole mitään osaa asiaan! Yksi osa lisää tunnetun joensuulaisen tuomariparin töppäilyjen listaan.

  2. Pelin jälkeen mielestäni erittäin kyseenalaista toimintaa KRPn Luukkoselta. Poikien maajoukkue valmentaja pomppasi kentälle ripittämään NSTn Daniel Steigeria, joka sai jäähyn ajassa 65:00. Todellisuudessa peli ei ollut vielä edes päättynyt, vaikka pelikello näyttikin 5:00. Tilanteen jälkeen tuomarit viheltivät pelin poikki ja vasta sen jälkeen soi summeri. Eli aikaa oli joitakin kymmenyksiä. Tuomarit joutuivat rauhoittelemaan Luukkosta ja työnsivät kauemmaksi Steigerista.

  3. Oho, Johanssonilla saman verran pelattuja otteluja kuin Vänttisellä, mutta 75 maalia enemmän tehtynä. Aika yllättävää kun pystyy tekemään samassa ottelumäärässä noinkin paljon enemmän maaleja kuin (palstalla) Suomen parhaaksi maalintekijäksi tituulerattu pelaaja.

  4. On kai noinkin voitu sanoa, mutta tuskinpa tuollaista yleistystä kauhean moni on valmis tekemään. Parhaimpia varmasti, mutta kuten tuolta tilastoista näkee, on Vänä kova poika syöttämäänkin, kun tilastokakkosena on. Yli yhtä syöttöä per peli ei siellä monella olekaan (Koski, Mihu ja Kaartinen sadan joukossa).