Maajoukkueet

Video: Ruotsalaispuolustaja niittasi kovan, päähän kohdistuneen taklauksen

11.12.
2014
12 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Ruotsin puolustaja Mattias Samuelssonin taklauksella olisi voinut olla pahemmatkin seuraukset. Kuva: IFF

Ruotsin puolustaja Mattias Samuelssonin taklauksella olisi voinut olla pahemmatkin seuraukset. Kuva: IFF

Torstain välieräottelussa Ruotsi–Viro nähtiin ruotsalaispelaajalta jälleen huomattavan kovia otteita kentällä. Toisessa erässä Ruotsin johtaessa 9–0 joukkueen puolustaja Mattias Samuelsson taklasi todella lujaa, palloa tavoittelematta, virolaishyökkääjää.

Samuelssonin taklauksesta teki erityisen vaarallisen se, että osumakohta oli Kaspar Kallionin pään lähellä.

Kallion ei kuitenkaan loukkaantunut tilanteessa, ja Samuelsson tuomittiin istumaan kahden minuutin rangaistusta. Ruotsi voitti ottelun lopulta 17–0.

Pääkallo.fi uutisoi keskiviikkona ruotsalaispuolustaja Martin Östholmin viikatehuitaisusta. Suomen Rickie Hyvärinen joutui jättämään pelin kesken huitaisun jälkeen.

Suomi–Ruotsi-ottelun jälkeen Ruotsin mediassa kirjoitettiin, että suomalaisten otteet pelissä olivat aivan liian kovia. Mattias Samuelssonin taklaus on katsottavissa alla olevasta videosta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
pontus
12/12/2014
suihkuun suomessa. mm-kisoissa henkisesti heikot ihmiset antavat vain sen 2min, tekee lajille hyvää eikä ketään harmita.
En huomannut
12/12/2014
Mutta, missä vaiheessa taklaus kohdistuu päähän?
S7
12/12/2014
Niinpä, ei toi munkaan mielestä päähän osu ja ei virolainen edes päätänsä pitele... "Kaspar Kallionin pään lähellä." Eikös olkapää ole myös pään lähellä:-DD
realisti.
12/12/2014
Kyllä osataan maalailla uhkakuvia turhista asioista. Laitetaan tuomareiden yms. syyksi, että ollaan vaan niin paljon perässä. Pelko on inhottavaa... :)
Junnu#8
12/12/2014
Tämä on perinteistä Suomen mediapeliä. Kun ei Ruotsin joukkueesta löydetä pelillisiä heikkouksia. Niin sitten yritetään tätä kautta.
Mailamestari
12/12/2014
Saako näkyville myös videon missä virolaispelaaja pamauttaa mailan tupella Rasmus Enströmiä suuhun. Taisi olla siinä kolmannen erän alussa.
Heja Sverige
12/12/2014
Salibandyn toimittajat hakevat näköjään vihan kautta huomiota Ruotsia vastaan.
Taklaus oli turhan kova mutta päähän se ei todellakaan osunut.
Toivottavasti Suomen valmennus löytää muita vahvuuksia Ruotsia vastaan jos nyt ensin voittavat välieränsä. Turha itkeä nyt median kautta kovasta pelistä.
Ruotsin joukkue on paras maajoukkue jonka olen nähnyt salibandyssä,. Monta loistavaa pelaajaa, mallina myös Suomalaisille junioreille.
alumiini
12/12/2014
Mailamestari iff youtube kanavalta käy tsekkaamassa matsista n. 1:51:30 eteenpäin, niin Rainer Komi napauttaa aika napakasti kyynärpäällä Enströmiä naamaan.
ET soittaa kotiin
12/12/2014
Ei taida olla kyynärpää (1:52:10 näkyy toisesta kulmasta), mutta joka tapauksessa tuolla pitäisi päästä kokeilemaan veden lämpötilaa.
JZ
12/12/2014
No oli tää nyt mun mielestä pahempi niitti kuin Savolaisen edellinen, josta ulvottiin kymmenien matsien kieltoja. Erotuksena taklaaja vaan vähän pienempi kaveri eikä tällä kertaa nyt mitään sattunut...
Maikkeli
13/12/2014
Kerrotko JZ vielä miksi tämä on sinun mielestä pahempi niitti kuin Savolaisen? Kallionin pitäisi nähdä että Samuelsson on lähellä, mutta on silti täysin unessa kun töötti tulee. Hynynen ei edes nähnyt Savolaista jolloin Savolaisella on suurempi vastuu "osua oikein". Savolainen epäonnistui pahasti. Taklaushan tämä on ja se ei ole salibandyssa sallittua, joten 2 min on siinä mielessä oikein. Erityisesti sapettaa että kotimaisista tuomareista osa olisi viheltänyt estämisjäähyn koska pelaa vain miestä. Pallollista miestä pitäisi saada työntää hartialla (...ja tiedätte varsin hyvin että taklauksen ja työntämisen raja ei käytännössä ole mustavalkoisen terävä...)
Just joo
15/12/2014
Suuremmat pelikiellot johtuu vaan siitä että miten sille rikotulle pelaajalle sattuu käymään.Kaksi samanlaista rikettä mutta jos toisessa pelaaja nousee heti ylös niin 2 min mutta jos loukkaantuu ,niin tulee pelikieltoa.pitäisi mennä rikkeen mukaan eikä seurauksen...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.