Divarit

Video: SB Vaasa – ÅIF kaikki maalit – Viinamäki 3+0, Hannulalle nollapeli

22.12.
2014
7 Kommenttia
7
Divarit
Hannes Hannula SB Vaasan maalilla torjui sunnuntaina uransa ensimmäisen nollapelin. Arkistokuva: Elmeri Elo.

Hannes Hannula SB Vaasan maalilla torjui sunnuntaina uransa ensimmäisen nollapelin. Arkistokuva: Elmeri Elo.

Salibandyn miesten Divarissa SB Vaasa murskasi sunnuntaina kotonaan ÅIF:n lukemin 13-0. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Ottelussa maalien lisäksi huomioitava juttu ovat Hannes Hannulan torjunnat. Kyseessä oli Hannulan uran ensimmäinen nollapeli.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Merenkurkku
22/12/2014
Valtava on tasoero divarissa kärkijoukkueiden ja heikoimpien välillä. Ei uskoisi, että 13-0 lukemia on tulostaululla vielä tänä päivänä, jolloin divarin joukkueiden määrää on pudotettu siirtymällä yhteen lohkoon.

ÅIF:n esitys oli surkea ja enteilee, että sipoolaisten aika divarissa alkaa lähetymään loppuaan. Joukkue ei yrittänyt pitää häviölukemia siedettävinä, vaan ote kirposi totaalisesti. Näin ei tee kuin joukkue, joka ei enää välitä taistella sarjapaikkansa puolesta ja pitää tappion tullessa maalieroa mahdollsimman pienenä.

Divarissa ei enää pärjää panostamatta joukkueharjoitteluun, jota Sipoossa harrastetaan ilmeisen vähän. Kesätreenien puute ja vähäiset harjoitukset pelikauden aikana kuuluvat alemmille sarjatasoille kuin divariin.
MIES
23/12/2014
Nojoo, jotain kertoo myös ÅIF:n tämän hetken materiaali. Yks divarin huippukentällinen vaan jengillä ja muut kolmosdivari tasoa.

Herlin-Kuisma-Huovinen, iskenyt lähes kaikki ÅIF:n maalit ja muut sitten taas päästää ainakin saman verran omiin. Kuismakin pois tästä pelistä niin ei muuta voikkaan odottaa tolla kokoonpanolla kun roimaa tappiota. Pitäisi saada laajempi materiaali, jos ykköskenttä lopettais uransa tai vaihtaisi jengiä niin ei ÅIF voittais tässä divassa yhtään peliä..
CCCP
23/12/2014
Olisi erittäin tärkeää lajin kannalta että Vaasan talousalueelle saataisiin liigajoukkue. Tulisi hyviä paikallisvääntöjä SPV ja OLS akselilla. Lisäksi kaupungilla on paljon opiskelijapaikkoja, liigajoukkue olisi aika helppo kasata. Jonkinlainen Rauma, Hämeenlinna tyylinen hallihanke vaikka pitäisi käynnistää pika pikaa.
Nainen
23/12/2014
Aika paljon "yks divarin huippukentällinen" näköjään pyörii Kuisman harteilla ku nollille jäivät ilman tätä staraa.
Videon perusteella ainakin Huovinen näyttää yrittävän kartuttaa enemmän jäähytilastojaan kuin tehomerkintöjään tuossa pelissä.
Vissiin rökäletappio otti "vähän" luonnon päälle!
DDR
23/12/2014
Tällainen "romahdus" Åiffilta ei paljoa yllätä.

Joukkueeseen on haalittu useita uraansa jäähdytteleviä eilispäivän pelimiehiä kokeilemaan, vieläkö vanha pysyy nykydivarin vauhdissa mukana. Ongelmana on että näillä entisillä liiga- tai divaripelaajilla sitoutumis- ja oma vaatimustaso ovat varsin alhaalla. Pelataan, jos huvittaa, eikä venytä joukkueen menestymisen eteen. Vaasa-ottelu on malliesimerkki tästä. Ottelun lopputuloksen olisi voinut pitää siedettävällä tasolla, jos pelaajilla olisi ollut selkärankaa olla luovuttamatta ja pelaamalla ottelun loppuun saakka taistelemalla jokaisesta pallosta.

Oli varmaan kivaa ja motivoivaa matkustaa sunnuntai-iltana bussilla Vaasasta Sipooseen 13-0 tappio niskassaan. Näin velton esityksen jälkeen joukkueen sisäiset kemiat ovat helposti sekaisin ja ongelmat alkavat vellomaan. Ei siinä enää auta, että Nykky on joukkueen valmennuskonsultti.

Onneksi divarin sarjajärjestelmä leikkaa joka vuosi kolme heikointa joukkuetta kakkosdivariin. Jokohan tämän vuoden jälkeen sippoolaiset pääsevät jättekivasti neppailemaan sinne?
MIES
25/12/2014
Noh onhan Herlinillä yli 10 pistettä enemmän tehtynä joten ei joukkue taida olla ihan pelkästään Kuisman varassa. Mutta kyllä yhen jengin tärkeimmän pelaajan poissaolo näkyy noin heikossa rosterissa..

Pahalta näyttää tällä hetkellä ÅIF:n tilanne mutta sarja on tänä vuonna niin tasanen, että kuka vaan voi voittaa melkein kenet vaan.
huolto
25/12/2014
9-0 ja jakaus kuntoon

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.