Divarit

Video: SB Welhot – LaSB kaikki maalit – Rasmus Kainulainen -show vei pisteet Lammille

22.12.
2014
0 Kommenttia
11
Divarit
Rasmus Kainulainen toimi LaSBin voiton kapellimestarina Welhoista. Kuva: Jari Turunen.

Rasmus Kainulainen toimi LaSBin voiton kapellimestarina Welhoista. Kuva: Jari Turunen.

SB Welhot isännöi miesten Divarissa Lammin Salibandya lauantaina. Ottelu päättyi LaSBin 3-5 -vierasvoittoon. Ottelun selkeä hahmo oli upeilla suorituksilla 1+2 -tehot tehnyt Rasmus Kainulainen. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.