Videot

Video: SPV-Classic kaikki maalit – Pelto-Arvo 2+0, Juhola 2+0

19.12.
2014
0 Kommenttia
3
Videot
Jukka-Pekka Pelto-Arvo maalasi kahdesti Classicin verkkoon. Kuva: Kuvakaappaus

Jukka-Pekka Pelto-Arvo maalasi kahdesti Classicin verkkoon. Kuva: Kuvakaappaus

SPV nappasi perjantain salibandykierroksella vakuuttavan 6-3-voiton Classicista. Kotijoukkue rokotti tamperelaisia erityisesti ottelun ensimmäisellä puoliskolla varsin tehokkaasti. SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvo ja Classicin Niko Juhola osuivat kahdesti.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.