Maajoukkueet

Video: Tästä tilanteesta suomalaistuomari laputti ruotsalaisen ulos

14.12.
2014
3 Kommenttia
1
Maajoukkueet
Lasse Vuolan näyttö Anton Karlssonille oli selkeä: suihku on tuolla suunnassa. Kuva: perwiklund.se

Lasse Vuolan näyttö Anton Karlssonille oli selkeä: suihku on tuolla suunnassa. Kuva: perwiklund.se

Eilisessä välieräottelussa Ruotsi-Sveitsi nähtiin episodi, josta ottelun suomalaistuomari Lasse Vuola ajoi ruotsalaisen Anton Karlssonin punaisella kortilla ulos pelistä. Tilanteesta on nyt video katsottavissa.

Toisessa erässä ajassa 24.18 syntyneessä maalieduskahakassa Karlsson torppasi Sveitsin Patrick Mendelinin tantereeseen sillä seurauksella, että Vuola passitti Karlssonin suihkun puolelle rangaistusminuuttiyhdistelmän 2+5+20 kera. Ruotsi voitti ottelun lopulta 10-1.

Tapahtumaketju alkaa alla olevalla otteluvideolla ajassa 1.07.28.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Heh
14/12/2014
Kiviä taskuun ja sitä rataa.
Mailamestari
14/12/2014
No, eipähän tarvitse Vuolan ihan heti haaveilla näistä kinkereistä. Toi meni nyt kyllä aivan vihkoon. Mikä suomalaisissa huipputuomareissa on vikana, kun pitää väkisin olla pätemässä ja ottamassa roolia.
Jorma
15/12/2014
Näinköhän Anton kommentoi tuomarille jotain, minkä takia lenti pihalle?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.