Juniorit

A-nuorten pelissä koettiin kauhunhetkiä – pelaaja loukkaantui vakavasti

27.01.
2015
0 Kommenttia
17
Juniorit
Arkistokuva: Iiro Karesniemi

Arkistokuva: Iiro Karesniemi

Nuorten SM-sarjan maanantaina pelattu PSS–Oilers-ottelu sai toisessa erässä ikävän käänteen. PSS:n nuori pelaaja loukkaantui vakavasti.

– Peliä oli vissiin pelattu 28 minuuttia. Peli aaltoili päästä päähän ja yhtäkkiä tuli ihan tahaton tilanne ilman kontaktia. Meidän nuoren pelaajan reisiluu meni poikki. Jalka vissiin tarttui lattiaan ja pääsi vääntymään, PSS:n A-nuorten valmentaja Petri Hosiaisluoma selosti tapahtumia Pääkallo.fi:lle.

Loukkaantunut pelaaja oli vasta C-ikäinen Jere Karavirta (syntynyt 1999). Porvoon Aurora-hallissa pelattu ottelu keskeytyi loukkaantumisen takia noin puoleksi tunniksi.

– Poika oli varmasti vähän shokissa. Ambulanssi kun tuli, niin löivät hänelle heti tipan ja kipulääkettä. Tilanne näytti tahattomalta, mutta jalka turposi ja näytti aika pahalta, Hosiaisluoma kertoi.

Tutkimuksissa selvisi, että PSS-pelaajan reisiluu on kokonaan poikki, joten edessä on todennäköisesti leikkaus ja pitkä huili peleistä.

– Harmi, kundi on huippulahjakas. Oli hänen kolmas tai neljäs peli A-nuorissa. Olen todella pahoillani hänen puolestaan. Mutta reipas kaveri on, hän jo viestitteli minulle sairaalasta, Hosiaisluoma harmitteli.

Itse ottelu päättyi vierasjoukkue Oilersin 15–8-voittoon. Nuorten SM-sarjan tilannetta ja tilastoja voi silmäillä tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.